Τα μονόπρακτα των υποψηφίων σε Λουτράκι και Κόρινθο..

0
10
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η συνομιλία των υποψηφίων σε Κιάτο και Δερβένι…

Το συνέδριο των αξιωματούχων στο ΣΕΦ…

? ? Το αμφιθέατρο στο Λουτράκι γεμάτο για τον απολογισμό της τετράχρονης plus θητείας του υποψήφιου (και νυν)δημάρχου Γ.Γκιώνη. Στην εισαγωγή της η παρουσιάστρια του μονόπρακτου, μόνο θαυματοποιό δεν το αποκάλεσε.Η πραγματικότητα για την πόλη των νερών όμως είναι πολύ διαφορετική. Η Πόλη φτωχαίνει, από κάθε άποψη. Υποχωρεί ως οντότητα. Ως δημόσια οργάνωση. Τίποτα από όσα ακούσθηκαν δεν μπορούν να την αναστήσουν. Όσα έργα κι αν γίνουν, το πρόβλημα είναι στη λειτουργία της. Στην κοινωνικοποίηση του πολίτη. Στους κατεστημένους και αποτυχημένους τρόπους διοίκησης. Στην απογοήτευση, την επιφυλακτικότητα, την καχυποψία.

? ?Το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα των τελευταίων είκοσι χρόνων, με τους τοπικούς πρωταγωνιστές του, οδήγησε στην σημερινή παρακμή.Στην πρωτεύουσα του νομού μέγα πλήθος και πάθος στην συγκέντρωση του Α.Πνευματικού. Ο απολογισμός είναι μια κορυφαία αυτοδιοικητική πράξη αυτογνωσίας και παρακαταθήκης για το μέλλον. Αρκεί να μην γίνεται με αφορμή τις εκλογές.Η συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών πρέπει να είναι διαρκής. Γιατί αυτό συμβάλει στην αλλαγή του τρόπου αυτοδιοίκησης και διακυβέρνησης.

Εύχομαι οι νέες αυτοδιοικητικές ηγεσίες, να διαλέγονται πιο συχνά με τους πολίτες. Δεν αρκεί η εξαγγελία έργων.

? ?Διαφορετική η σχέση του Σπύρου Σταματόπουλου με την αγορά του λόγου. Απολογισμός και προβολή της νέας τετραετίας με σχέδιο και προτάσεις στο δημαρχείο. Παρόντες, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δήμαρχοι και πολίτες.Ο διάλογος είναι μια από τις αρετές της δημοκρατίας. Οι ενεργοί πολίτες Ξυλοκάστρου, ο Νώντας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού σε κάθε συνάντηση με τους κατοίκους, μιλούν λίγο και ακούν πολύ. Η συνομιλία σπάει τα τείχη της απομόνωσης, κτίζει μια νέα σχέση, αυτοδιοικητικής συλλογικότητας και πολιτικής ευθύνης.

? ?Ο νόμος είναι σαφής.Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Άργους και Κορινθίων, μπορούν να παραμείνουν στη θέση του αντιπεριφερειάρχη μέχρι την λήξη της θητείας τους.Βέβαια οι μακροσκελείς δηλώσεις των δύο αντιπεριφερειαρχών, μόνο γέλια προκαλούν και προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας.

? ?Συνέδριο αξιωματούχων και συνωστισμένων ανυποψίαστων μελών, μόνο και μόνο για να εκλεγεί η κεντρική επιτροπή και να θυμηθούν τον ιστορικό ηγέτη Α.Παπανδρέου.Έπρεπε να συνωστισθούν όλοι αυτοί που συνέτειναν στην αποδιοργάνωση (ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική) του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ; Οι ίδιοι αξιωματούχοι δεν υπέσκαπταν συνειδητά και με αυθάδεια κάθε προσπάθεια του ηγέτη να χειραφετήσει τον λαό του προς μια πατριωτική κατεύθυνση, ενώ οι ίδιοι περί εκσυγχρονιστικών παραμυθιών ετύρβαζαν;

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn