ΤΡΙΛΟΓΙΑ | Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα δώσουν την νίκη

0
64
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
Είναι ίσως η πρώτη φορά που στις δημοτικές εκλογές για τον δήμο Κορινθίων,θα παίξουν τον πρώτο λόγο οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι,πολύ περισσότερο απο τους υποψήφιους δημάρχους.
Οποιος συνδυασμός έχει στις τάξεις του, κοινωνικά στελέχη, με έργο και καθαρή πορεία, θα έχει τον πρώτο λόγο.
Για να εκλεγεί κάποιος δήμαρχος πρέπει κάτι και κάποιους να εκφράζει. Για να δούμε αυτή την στιγμή τι εκφράζουν οι 4 υποψήφιοι δήμαρχοι.
Ο Αλέκος Πνευματικός, μέχρι το 2007 εξέφραζε τους “αδικημένους” της πόλης και το ευρύ ΠΑΣΟΚ.Το 2014 εξέφρασε το ΠΑΣΟΚ και όσους με κάποιον τρόπο είχαν εμπλοκή με τον δήμο και έτσι εξηγείται γιατί ηγήτορες της ΝΔ τον ψήφισαν φωναχτά..
Ο Βασίλης Νανόπουλος το 2014 εξέφρασε την μεσαία ΝΔ και όλους μα όλους όσους δεν ήθελαν να βλέπουν τον Πνευματικό. Σήμερα η ΝΔ απεχώρησε και το αντι-Πνευματικό μπλόκ, αποχώρησε με την σειρά του με αποτέλεσμα να εκφράζει μόνο τους προσωπικούς του φίλους και κάποιους αντάρτες του κόμματος.
Ο Πελοπίδας Καλλίρης, εκφράζει την επίσημη ΝΔ αλλά και την πλειοψηφία των παλλινοστούντων δεξιών, που δεν βλέπουν πλέον Πνευματικό. Θεωρητικά έχει την πλέον καθαρή κοινωνική αναφορά.
Ο Νίκος Σταυρέλης, γέννημα-θρέμα του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ, έμεινε μακριά απο κάθε λοβιτούρα και εξακολουθεί να εκφράζει το ίδιο κοινωνικό σύστημα,συνεπικουρούμενο απο στελέχη της κοινωνικής δεξιάς, που επιζητούν κανονικότητα στον δήμο Κορινθίων.
Και οι 4 βέβαια δεν ακουμπούν και δεν εκφράζουν το 1/3 του εκλογικού σώματος που είναι η νεολαία και ιδιαίτερα η νεολαία που απέχει απο κάθε είδους εκλογές.
Τα πρόσωπα λοιπόν τον συνδυασμών θα κάνουν την διαφορά και θα διαμορφώσουν τα ποσοστά.
Σε κάθε Κορινθιακή οικογένεια ψηφίζει ο πατέρας σύμφωνα με την παράδοση και την κομματική του επιρροή, η μητέρα μαζί με τον πατέρα και δύο παιδιά που είτε δεν θα πάνε (συνήθως) να ψηφίσουν ή θα ψηφίσουν ότι και η παρέα τους…!
Για αυτό έχουν σημασία τα πρόσωπα των συνδυασμών ίσως περισσότερο απο κάθε άλλη φορά.
Και για αυτόν τον λόγο θα έχουμε και εκπλήξεις που σήμερα δεν φαίνονται…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn