Πανταζής | Επιστολή για το δημοτικό συμβούλιο

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επιστολή Πανταζή για τη λειτουργία του ΔΣ Κορινθίων

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ τα παρακάτω:

  1. Την 22/03/2019 συγκαλέσατε το δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθούν θέματα που αφορούν σε τρέχουσες κυρίως υποχρεώσεις του Δήμου Κορινθίων.

  2. Οι εισηγήσεις των θεμάτων εστάλησαν στους συμβούλους σήμερα την 12:29 ώρα.

  3. Ο χρόνος επομένως ο οποίος μας δόθηκε για την προετοιμασία των θεμάτων είναι ανύπαρκτος, αφού για τα σοβαρά ζητήματα που περιλαμβάνονται στην ημερησία διάταξη χρειάζεται μελέτη της νομοθεσίας και επίσκεψη στις υπηρεσίες για ενημέρωση.

  4. Προσωπικά όπως έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία μου, δεν έρχομαι στο δημοτικό συμβούλιο ούτε για να πιω καφέ ούτε για να περάσω την ώρα μου η οποία ούτως ή άλλως δεν μου περισσεύει.

  5. Η συμμετοχή μου στα συμβούλια έχει σκοπό να συμμετάσχω σε συζητήσεις, να ακούσω απόψεις και να πω την άποψη μου η οποία θα είναι οπωσδήποτε τεκμηριωμένη και αποτέλεσμα μελέτης. Κάτι που στο σημερινό συμβούλιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί ύστερα από την δυσλειτουργία σας. Αντί αυτού θα αναγκαστώ να παραστώ για να παρακολουθήσω τον λαϊκισμό του κυρίου Δημάρχου και την αδυναμία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας να αρθρώσει αξιόλογη πρόταση για το μέλλον του Δήμου μας

  6. Πέραν όλων των άλλων, θεωρώ αστείο την ημέρα που η πόλη της Κορίνθου «καίγεται» ύστερα από το πρόσφατο περιστατικό απώλειας μιας ζωής και καταστροφής πολλών άλλων, να κλείσω τα μάτια μου σαν να μην τρέχει τίποτε και να συζητήσω για επιχορηγήσεις και αντίστοιχα θέματα.

  7. Όταν τον Μάιο του 2017 έκρουα στο δημοτικό συμβούλιο τον κώδωνα του κινδύνου προβλέποντας αυτά που σήμερα ζούμε και ζητώντας να συζητήσουμε σοβαρά το ζήτημα της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας, το οποίο επιδεινώθηκε από την εγκληματική αδιαφορία και αυτής της δημοτικής αρχής, αγνοήθηκα προκλητικά.

  8. Κύριε πρόεδρε όταν αποφασίσετε να λειτουργήσετε με κανόνες και για το συμφέρον του Δήμου, έστω αυτό το μικρό διάστημα που σας απομένει, θα με βρείτε συμπαραστάτη. Σήμερα όμως δεν μπορώ να γίνω συμμέτοχος σε συνεδρίαση που διακωμωδεί την τοπική αυτοδιοίκηση όπως τουλάχιστον εγώ την πιστεύω.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn