H EΛ.ΑΣ. «καταστρώνει» σχέδια για την απολογία του 35χρονου

0
54
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Πέμπτη απολογείται ο 35χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 52χρονο Ρομά, που το βράδυ της Κυριακής εισέβαλε στο σπίτι του, στον Σολομό Κορινθίας, μαζί με κάποιους άλλους για να τον ληστέψει.
Η συγκεκριμένη υπόθεση προβληματίζει την Αστυνομία, καθώς έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων από την κοινότητα των Ρομά, οι οποίοι έχουν ξεσηκωθεί. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως την ημέρα που ο 35χρονος θα μεταβεί στα δικαστήρια, θα πρέπει να λάβουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υπό τον φόβο σοβαρών επεισοδίων.

Κάποιοι, κρατώντας καδρόνια έσπασαν τζάμια, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί ένας πολίτης από τα θραύσματα. Τα δικαστήρια εκκενώθηκαν με την αστυνομία να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ λίγο νωρίτερα, ένας φίλος του 35χρονου κατηγορούμενου δέχθηκε επίθεση από συγγενείς του νεκρού. Κάποια στιγμή μάλιστα, οι συγγενείς του θύματος άρχισα να πετούν αντικείμενα, προς πάσα κατεύθυνση.

Οι συγγενείς του θύματος με έναν αστυνομικό έξω από το δικαστήριοΟι συγγενείς του θύματος με έναν αστυνομικό έξω από το δικαστήριο

Το χρονικό του εγκλήματος

Το βράδυ της Κυριακής μία ομάδα Ρομά επιχείρησε να εισβάλει σε ένα σπίτι για να κλέψει. Όταν ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε, άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τους ίδιους τους δράστες για το περιστατικό. Όπως καταγγέλλουν, ο ιδιοκτήτης της οικίας έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε τον έναν από τους ληστές.

Μετά από ανάκριση και έρευνες στην περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά τη σορό του ληστή  Ρομά σε ένα λατομείο, όπου την είχε πετάξει ο 35χρονος.

Οργισμένοι Ρομά έξω από το δικαστικό μέγαροΟργισμένοι Ρομά έξω από το δικαστικό μέγαρο

Αλέξης Κούγιας: Υπερασπιζόταν την οικογένειά του

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Αλέξης Κούγιας, τονίζει πως ο πελάτης του προσπαθούσε να προστατέψει την οικογένειά του, ενώ σημείωσε πως πρόκειται για έναν ήρεμο άνθρωπο, που δεν έχει απασχολήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν τις Αρχές.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn