20.5 C
Corinth
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχική Διαφορα Ολα είναι δύσκολα τώρα για την Μπάρτσα!

Ολα είναι δύσκολα τώρα για την Μπάρτσα!

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στο κόλπο της παραμονής παρέμεινε η Θύελλα Καμαρίου, μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Κόρινθο, που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν υπεροχή, είχαν πάθος, είχαν ένταση στο παιχνίδι τους, είχαν ένα δοκάρι (στο 6ο λεπτό με τον Χρήστο Κατσούκη) και γενικώς, άρεσαν.

Στο δεύτερο μέρος, η Θύελλα, αφυπνίστηκε και σχεδόν κυριάρχησε στο τερέν.

Η Κόρινθος, ήταν όμως, η ομάδα, που κόντρα στη ροή του αγώνα, άνοιξε το σκορ (63ο με σουτ του Γιάννη Νέδου, ύστερα από χτύπημα φάουλ του Κατσούκη).

Οι νησιώτες, άσχετα απ’ το 1-0 της Κορίνθου, δημιούργησαν στο β ημίχρονο, γύρω στις 11 πολύ καλές ευκαιρίες (5-6 απ’ αυτές ήταν μοναδικές, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Σπανό, στο 57ο λεπτό).

Τελικά, μπόρεσαν και ισοφάρισαν στο 79ο λεπτό με δυνατό, ευθύβολο σουτ του Ορέστη Μάκο, ύστερα από κόρνερ και αδυναμία του τερματοφύλακα της Κορίνθου να μπλοκάρει ή να διώξει σωστά τη μπάλα (όλο το γήπεδο εδώ, διαμαρτυρήθηκε στον Αγρινιώτη διαιτητή Ματσούκα, για επιθετικό φάουλ).

Μετά το 1-1, το παιχνίδι άνοιξε και έγιναν-εκατέρωθεν-ουκ ολίγες φάσεις που μπορούσαν να εξελιχθούν σε επίτευξη τέρματος.

Το 1-1 βόλεψε τελικά τη Θύελλα, αφού με 23 βαθμούς, βρέθηκε κοντά στην παραμονή, ενώ αντίθετα, αυτό το 1-1, δημιούργησε αρνητικά δεδομένα για τους Κορίνθιους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υπόθεση της παραμονής τους.

Ο ΠΑΣ, θα παίξει εκτός έδρας με την Ερέτρια, ενώ η Θύελλα θα φιλοξενήσει τον Άγιο Ιερόθεο, την επόμενη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με τους Λουτριώτη, Γάλλα, Ντόκο, Βαρδακώστα, Βελέτζα, Νέδο, Δόση, Σιδέρη, Μαναριώτη, Ράπτη και Κατσούκη.

Η Θύελλα, ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Ανδριόλα, Σπανό, Γελαδάρη, Γιάννη, Ρέτζο, Φίλωνα, Ερρίκο, Σιμιτσή, Μάκο, Αργυρίου και Κλιγγόπουλο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn