Ποια φαγητά δε θα βαρεθούμε να τρώμε ποτέ

0
56
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μπορεί να μην έχουν τις βιταμίνες που χρειάζεσαι και ενδεχομένως να σε ωθούν μερικά βήματα πιο κοντά στο να μεγαλώσει η κοιλιά σου και να περάσει Κρίση η σχέση σου με τη ζυγαριά. Μάλλον θα αναγκαστείς κάποια στιγμή να τα κόψεις. Αλλά όπως και να ΄χει υπάρχουν κάποια φαγητά που ποτέ, μα ποτέ, δε θα σταματήσεις να λαχταράς την ώρα που θα τα καταβροχθίσεις. Και είναι αυτά.

Μπριζόλα

Κυρίως η χοιρινή. Καλοψημένη, ζουμερή, μυρωδάτη. Ένας πραγματικός έρωτας με την πρώτη ματιά για κάθε πραγματικό άντρα. Περιττό να αναφέρω πως συνοδεύεται μόνο με πατάτες τηγανητές. Αγαπιέται τόσο πολύ που -τυχαία;- γιορτάζεται την ίδια ημερομηνία με την παγκόσμια ημέρα πεολειχίας (14 Μαρτίου).

Πιτόγυρο

Εύκολο, βολικό, τρώγεται με 3 μπουκιές. Αλάδωτη πίτα εννοείται πως δεν ζητάς, προτιμάς κυρίως γύρο χοιρινό, αλλά δεν βάζεις και πατάτες. Σεβασμός στις αρχές και στο φαγητό που σε μεγάλωσε με φροντίδα και λίπος.

Burger

Μπιφτέκι, λιωμένο τυρί, σως και άλλα. Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς σε ένα burger. Αν τα καταφέρνεις, μπράβο σου, αλλά μάλλον κάτι πάει στραβά με σένα. Ακόμη κι αν η αναζήτηση του τέλειου burger αποτελεί ουσιαστικά το El Dorado των καλοφαγάδων, κάθε ένα από αυτά έχει να προσφέρει το κάτι διαφορετικό στους πραγματικούς fan του αθλήματος.

Πίτσα

Ok, δεν είμαστε και τα Χελωνονιντζάκια αλλά από μικρά παιδιά εκπαιδευτήκαμε να τιμάμε την πίτσα. Πλέον, η κατανάλωσή της έχει μετατραπεί σε ιεροτελεστία (βλέπε μπύρες και Champions League) αλλά μπορεί εύκολα να λειτουργήσει και σαν κατάλληλο ορεκτικό πριν παραγγείλεις πιτόγυρα.

Βάφλα

Με δυο μπάλες παγωτό. Οτιδήποτε παραπάνω είναι υπερβολή. Και όχι, δεν πρέπει να την μοιράζεσαι.

Ψωμί

Τσιαπάτα, μπαγκέτα, bagel και χωριάτικο, τορτίγια, μπριός και κρουασάν, λαγάνα, εσχάτως και ψωμάκια ατμού (όχι και τόσο περήφανος γι’ αυτό). Όποιο είδος κι αν προτιμάς, το σίγουρο είναι πως ο καλύτερος φίλος της παπάρας έχει πάντοτε μια θέση στο τραπέζι σου. Ανεξαρτήτως των υπολοίπων που βρίσκονται σε αυτό.

Απαραίτητη σημείωση: Ο άντρας που σέβεται πραγματικά τον εαυτό του προσθέτει μπέικον σχεδόν σε όλα από τα παραπάνω.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn