Πολύ σοβαρή παρέμβαση Πιτσάκη για την Δημοτική αγορά!

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ας ξεκινήσουμε απο ένα δεδομένο που συμφωνούμε όλοι.
Η δημοτικη αγορά της Κορίνθου, δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.
Υποβαθμίζει το αστικό τοπίο, το εμπορικό κέντρο και δείχνει την παρακμή μία πόλης και μάλιστα στο λεγόμενο ιστορικό κέντρο της.
Αρα η αξιοποίηση της είναι μονόδρομος.
Για να αξιοποιηθεί όμως η δημοτική αγορά θα πρέπει πρώτα με απόλυτη σαφήνεια να μελετηθεί η μελλοντική της χρήση.
Αφου καθοριστεί αυτό, τότε θα δούμε και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της αλλά και τους τρόπους χρήσης της.
Οι απόψεις ποικίλουν απο μία μικρή αγορά τοπικών προϊόντων μέχρι και στέκι πολιτισμού.
Στην σημερινή σας ημερίδα θέλω να θέσω 2-3 βασικά επιχειρηματικά και όχι μόνο ζητήματα και συγχωρέστε με που λόγω της διπλής μου ιδιότητας δεν μπορώ να είμαι ρομαντικός αλλά απόλυτα προσγειωμένος.
1. Ο τρόπος που επιχειρήθηκε να δοθεί σε ιδιώτη ήταν απο την πρώτη στιγμή αποτρεπτικός γιατί κανείς δεν θα επένδυε ένα τόσο μεγάλο ποσό, που δεν θα έκανε ποτέ απόσβεση.
2. Μπορεί να διαφωνούν φίλοι μου με αυτό που θα πώ αλλά είμαι βαθειά πεπεισμένος ότι είναι η μοναδική βιώσιμη λύση. Η αγορά για να αναστηθεί δεν υπάρχει άλλος τρόπος απο το να δοθεί σε ΙΔΙΩΤΗ με συγκεκριμμένο όμως πλάνο αναβάθμισης και αξιοποίησης, που θα έχει προκύψει όταν όλοι καταλήξουμε ποιά θα είναι η νέα μορφή της.
Μόνο αν καταλήξουμε στην μορφή της μπορούμε να συζητήσουμε αν θα βάλει ο δήμος τα κεφάλαια που απαιτούνται ή θα τα βάλει ιδιώτης.
Για την δημοτική αγορά της Κορίνθου δεν υπήρξε ποτέ ένα μάστερ πλάν.

3.Πρέπει να ξεφύγουμε απο παραδοσιακές σκέψεις και λύσεις που έχουν δοκιμαστεί και έχουν πλήρως αποτύχει. Ηδη στην αγορά μανάβικα,κρεοπωλεία κλπ δεν πάνε καλά και δεν θα πάνε καλύτερα αν κάποια μεταφερθούν στο κτίρο της δημοτικής αγοράς ή αν ανοίξουν νέα που θα είναι λόγω χώρου και εξαιρετικά μικρά, χωρίς τις υποδομές που απαιτούνται
Η αγορά είναι μικρή και δεν μπορεί να γίνει κέντρο κανενός είδος διαμετακομιστικού εμπορίου είτε της πρωτογενούς είτε της δευτερογενούς παραγωγής και αυτό πρέπει να ληφθεί σαν δεδομένο.
Ακόμα και σαν σκέψη αυτό είναι αποτρεπτικό.
Πρέπει να πάμε σε έξυπνες λύσεις, που και μπορούν να χρηματοδοτηθούν και θα γεμίσουν το κέντρο της πόλης κόσμο και θα δείχνουν το νέο πρόσωπο της Κορίνθου με τρόπο εντυπωσιακό.
Μία καλή ιδέα, που μπορεί να διασφαλίσει το μέλλον της αγοράς είναι το κτίριο να γίνει θερμοκοιτίδα καινοτομίας και νεοφυών Κορινθιακών επιχειρήσεων, που πιστέψτε με είναι πάμπολες και ιδιαίτερα ελπιδοφόρες.
Μία τέτοια “θερμοκοιτίδα” στο κέντρο της πόλης θα αναβαθμίσει αυτόματα το αστικό περιβάλλον και θα γίνει πόλης έλξης αλλά και καθημερινής διαβίωσης δεκάδων, επιχειρηματιών και Κορίνθιων επιστημόνων.

Ταυτόχρονα θα είναι το κέντρο της τουριστικής προβολής της Κορίνθου κάτι που το έχει περισσότερο ανάγκη η πρωτεύουσα του νομού απο άλλες επιλογές.
Μία μικρή συγχωρέστε μου την έκφραση Κορινθιακή Σιλικον Βαλεϊ στο κέντρο, αυτόματα θα δημιουργήσει γύρω απο αυτήν μίας νέας μορφής ανάπτυξη στους πεζοδρόμους και θα φουντώσει την ζωή στην καρδιά της πόλης.
Ισως υπάρχουν και άλλες ιδέες παρόμοιες ή καλύτερες απο αυτή αλλά αυτό θα φανεί όταν και μόνο η δημοτική αρχή ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει την αγορά.
Ευθύνη του δήμου είναι γρήγορα να καταθέσει για διαβούλευση ένα σύγχρονο μάστερ πλάν και μία μελέτη βιωσιμότητας.
Αν δεν θέλει ή δεν μπορεί να το κάνει ο δήμος ας το αναθέσει στην ιδιωτική πρωτοβουλία.
Κυρίες και Κύριοι,
Σε κάθε περίπτωση το επιμελητήριο Κορινθίας είναι εδώ για να μπεί σε ένα ουσιαστικό διάλογο για την δημοτικό αγορά της πόλης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn