ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ | Η ανάπτυξη της Πελοποννήσου μας αφορά όλους

0
70
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
 H περίοδος που διανύουμε δεν είναι η πιο κατάλληλη για προεκλογικές καμπάνιες, ο κόσμος και ο καθένας μας έχουμε πολλά προβλήματα να λύσουμε και το κλίμα δεν είναι καλό για ενασχόληση παρά μόνον με τα απαραίτητα αναγκαία.
Παρ’ όλα αυτά, η στάση του «περιμένω απαθής το κακό» δεν με εκφράζει, όπως πιστεύω ότι δεν πρέπει να εκφράζει κανέναν μας.
Απευθύνομαι λοιπόν σε αυτούς που θέλουν να αλλάξουν πράγματα που τους πειράζουν πλέον πολύ: το γεγονός ότι απουσιάζει από τη ζωή μας το αυτονόητο, ότι η ζωή μας επιβαρύνεται από ένα τεράστιο, σπάταλο, συντεχνιακό και ανάλγητο κράτος και, σαν συνέπεια αυτών, η ιδιωτικότητα βάλλεται βάναυσα σε κάθε της έκφανση.
Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο ασχολούμαι, πέραν του επαγγέλματός μου, με τα «αυτοδιοικητικά  κοινά»: θέλω να προσπαθήσω να σταματήσει ο ιδιωτικός τομέας να θεωρείται μίασμα στη συνείδηση ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας και να σταματήσει να θεωρείται η επιδίωξη επιχειρηματικού κέρδους ιταμή και σχεδόν εγκληματική πράξη.
Θέλω να προσπαθήσω για λιγότερο και καλύτερο κράτος, λιγότερα και πιο αποτελεσματικά δημόσια έξοδα και λιγότερους και πιο αποδοτικούς δημοσίους υπαλλήλους, για περισσότερη ιδιωτική ανάπτυξη, ευκολότερο επιχειρείν, περισσότερα κέρδη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και, ως αποτέλεσμα αυτών, για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας
Η προσπάθεια που απαιτείται δεν αφορά έναν ή λίγους ανθρώπους, αφορά όλους εμάς που σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο, γι’ αυτό και πρέπει όλοι μας να εμπλακούμε ενεργά στα δρώμενα.
Πιστεύω στην Πελοπόννησο και τις δυνάμεις της.
Πιστεύω στον Πέτρο Τατούλη και τους συνεργάτες του,όπως πιστεύω και στην δική μου δύναμη, να παλέψω για όλα όσα συζητάμε και μας πονάνε.
Το Περιφερειακό συμβούλιο, μπορεί να γίνει πραγματικός συνεργάτης για όλους τους Κορίνθιους και Πελοποννήσιους επιχειρηματίες και για αυτό θα κάνω ότι χρειαστεί.
Γιατί η ανάπτυξη της Πελοποννήσου μας αφορά όλους, τον καθένα προσωπικά.
Στην ζωή του, στην επιχείρηση του αλλά και για το μέλλον που μόνο του δεν έρχεται ποτέ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας
με τον Πέτρο Τατούλη
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn