Σούπερ έκπληξη Καλλίρη με τον Τάκη Παππά!!!

0
176
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ως πολύ μεγάλη επιτυχία πρέπει να χρεωθεί στον Καλλίρη η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του, πασίγνωστου Κορίνθιου ποδοσφαιριστή Τάκη Παππά.

Ενας πολύ δυναμικός και ιδιαίτερος Κορίνθιος, που έχει αφήσει το δικό του στίγμα και στον αθλητισμό αλλά και στην πόλη. Ενας άνθρωπος γνήσιος σε όλες του τις δράσεις με αναρίθμητους φίλους, που ταυτόχρονα κουβαλά και μία ιστορία μαζί του.

Αποτελεί έκπληξη η υποψηφιότητα του και σίγουρα διαμορφώνει κλίμα..!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΠΑΠΠΑ

«Σε μια γνήσια προσπάθεια εξέλιξης του τόπου μας, του Δήμου που μας αξίζει, βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στηρίζοντας με την υποψηφιότητά μου τον καταλληλότερο για το αξίωμα του Δημάρχου. Βρίσκομαι στο πλευρό του Πελοπίδα Καλλίρη και μαζί θα δώσουμε τη μάχη για το αυτονόητο.»

Ο Τάκης Παππάς γεννήθηκε στην Κόρινθο. Είναι γιός του μεγάλου Κορίνθιου τερματοφύλακα της ιστορικής Μπάρτσας, Σταύρου Παππά. Ο Τάκης Παππάς έκανε μία εξαιρετική καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και επί σειρά ετών αγωνίσθηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία. Ξεκίνησε από την Κόρινθο και έπειτα στον Παναργειακό, τον Ατρόμητο, Πατραϊκό πριν γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο με την Χαλκηδόνα.

Είναι ακόμα ενεργός ποδοσφαιρικά και έχει προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Επαγγελματικά ασχολήθηκε με το δικό του καφέ στον πεζόδρομο της Κορίνθου, ενώ τα τελευταία χρόνια διοργανώνει με επιτυχία αθλητικά events. Επίσης, αθλεί νέους ποδοσφαιριστές με ταλέντο κάνοντας personal training μόνο για ποδόσφαιρο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn