Αργος | Ο Τατούλης “τρώει” τον Χειβιδόπουλο!

0
58
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Χαμηλές πτήσεις» καταγράφει ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Άργους και νυν Αντιπεριφερειάρχη Τάσου Χειβιδόπουλου, ο οποίος είναι στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.
Ο λόγος έχει να κάνει με την πλήρη στήριξη του στην εκ νέου υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κόντρα στο συνδυασμό του Δημήτρη Μπουντρούκα που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ.

Η στήριξη του μάλιστα στο συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη έχει κάνει έξω φρενών αρκετά στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Πελοπόννησο, που βρίσκονται ένα βήμα πριν του γυρίσουν την πλάτη, στην περίπτωση που δεν υπάρξει αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του.

Σε μια προσπάθεια να αμυνθεί, ο κ. Χειβιδόπουλος έχει εντάξει στο συνδυασμό του, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στελέχη από τον κεντροδεξιό χώρο.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τα τοπικά της Αργολίδας, πρόκειται για κινήσεις πανικού που δημιουργούν περισσότερες αντιδράσεις στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ, αλλά και μεγαλύτερο θυμό μεταξύ των στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος που ήδη μιλούν για δυσάρεστες εκπλήξεις στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πηγή:kalpi19.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn