Ναύπλιο | Μάγεψε το «Βενετσιάνικο Καρναβάλι»

0
18

Σε μια βενετσιάνικη πολιτεία μετατράπηκε απόψε το κέντρο του Ναυπλίου.

Στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων οργανώθηκε και φέτος, με ιδιαίτερη επιτυχία, το «Βενετσιάνικο καρναβάλι» που μάγεψε χιλιάδες θεατές, ντόπιους και επισκέπτες.

Τα ντόμινο, οι μεταμφιέσεις, οι ξυλοπόδαροι και το «θέατρο του δρόμου» , με μουσικές και εικόνες που ταξίδευαν το κοινό σε άλλα μέρη και άλλες εποχές , συνετέλεσαν σε ένα ξεχωριστό θέαμα-ακρόαμα που μόνο το Βενετσιάνικο καρναβάλι του Ναυπλίου προφέρει.

Η πομπή ξεκίνησε από την πλατεία δημαρχείου και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος , στην «καρδιά»΄ του ιστορικού κέντρου της Αργολικής πρωτεύουσας.

Το Ναύπλιο έχει κατακλυσθεί από επισκέπτες και το απόγευμα της Κυριακής ( 4μμ) διοργανώνεται η καρναβαλική παρέλαση ομάδων και αρμάτων με αποκορύφωμα το γλέντι που θα στηθεί στην πλατεία Φιλελλήνων, στην παραλία ,με την μουσική επιμέλεια γνωστών d.j. από την Αθήνα.

Το πρωί της Κυριακής διοργανώνεται στο Τολό το καρναβάλι της περιοχής ενώ στο Άργος από τις 4μμ ξεκινά μεγάλη καρναβαλική παρέλαση για να ακολουθήσει συναυλία του Σάκη Ρουβά , στις 7μμ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here