Πιτσάκης | “Κορινθιακός Οργανισμός Τουρισμού” …προ των πυλών

0
56
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χθες, παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Π.Πιτσάκη και του Β΄Αντιπροέδρου κ. Σ.Κουκουλάκη, πραγματοποιήθηκε στο Ξυλόκαστρο (Κέντρο Νεότητας), από την ομάδα ενημέρωσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου, θεματική Ημερίδα επιχειρηματικότητας  με γενικό τίτλο και σύνθημα «Ώρα να βάλουμε τα δυνατά μας για να στηρίξουμε τις τοπικές αγορές της Κορινθίας».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων  με τους εμπορικούς συλλόγους της Κορινθίας, ακολουθούν οι εξής:

  • Βραχάτι στις 06 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, στα γραφεία της Κοινότητας του Βραχατίου.
  • Δερβένι στις 13 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου.
  • Κιάτο στις 20 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (Νικηταρά 19).

Έγινε παρουσίαση των νέων προγραμμάτων, στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας καθώς και προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης που υλοποιεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της αναπτυξιακής του επιμελητηρίου Κορινθίας για εργαζόμενους, ανέργους και εργοδότες.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης  η  Διευθύντρια ΚΔΒΜ2, Μαριάντζελα Πανούση, η περιφερειακή υπάλληλος της Διαχειριστικής  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Πένυ Λάσκα, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, Αναστασία Λάμπου και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης κ.Βλάσης Τσιώτος και κ.Επαμεινώνδας Κατσούλας

Παρουσιάστηκαν, αναλυτικά:

  • Οι ανοικτές δράσεις ΕΣΠΑ που αφορούν τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων: «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» & «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση» και
  • Τα προγράμματα κατάρτισης που υλοποιούνται στο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΕΚ) του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Προγράμματα και δράσεις του Επιμελητηρίου αλλά και Προγράμματα ΟΑΕΔ.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Π.Πιτσάκη, με αφορμή παρουσίασης εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου προσπάθειας δημιουργίας Οργανισμού Τουρισμού Ξυλοκάστρου, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το Επιμελητήριο Κορινθίας πιστεύει στην προβολή ολόκληρου του νομού για μέγιστο αποτέλεσμα», έχουν μπει είδη οι βάσεις, ενδεχόμενες συνεργασίες με όλους τους Δήμους του νομού, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, να ιδρυθεί ο Κορινθιακός Οργανισμός Τουρισμού με αντικειμενικό σκοπό  «να κάνουμε Τουριστικό προορισμό την Κορινθία». Μία θετική είδηση που μόνον με αισιοδοξία μπορεί να μας γεμίσει.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn