Motor Oil | Άδεια έλαβε η Διώρυγα Gas απο την ΡΑΕ

0
108
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Motor Oil ανακοίνωσε ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας χορήγησε άδεια Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου με FSRU στην εταιρεία με το διακριτικό τίτλο Διώρυγα Gas Α. Ε. η οποία ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Motor Oil .

Στην ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει ότι «η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας χορήγησε άδεια Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου με FSRU στην εταιρεία με το διακριτικό τίτλο ΔΙΩΡΥΓΑ GAS Α. Ε. η οποία ανήκει κατά 100% στον Όμιλο ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ».

Η αίτηση, όπως έγραφε το newmoney. gr, την οποία έχει υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας από διετίας η Διώρυγα Gas, θυγατρική της ΜΟΗ, προβλέπει την κατασκευή Aνεξάρτητου Σταθμού Φυσικού Aερίου (AΣΦA) στα πρότυπα του μεγάλου πρότζεκτ του FSRU στην Αλεξανδρούπολη.

Ο σχεδιασμός της ΜΟΗ περιλαμβάνει την κατασκευή ενός πλωτού σταθμού στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού Kόλπου στους Αγίους Θεοδώρους και υποθαλάσσιου και χερσαίου αγωγού για τη διασύνδεση του φυσικού αερίου στο Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Φυσικού Αερίου.

Το θέμα της επένδυσης της Μotor Oil στην περιοχή της Κορίνθου επανέφερε πρόσφατα με επιστολή προς της ΡΑΕ η διοίκηση της εταιρείας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης του σχεδίου έκτακτης ανάγκης που διενήργησε η Αρχή για την ασφάλεια του ενεργειακού σχεδιασμού σε περίπτωση κρίσης στο εθνικό σύστημα φυσικού αερίου.

Η εταιρεία δεν έχει κρύψει την έκπληξή της για τη μη έγκριση του σχεδίου της, ειδικά σε μια περίοδο όπου ο τομέας των σταθμών LNG βρίσκεται στην κορύφωσή του διεθνώς, απορροφώντας επενδύσεις δισεκατομμυρίων σε όλο τον πλανήτη.

«Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι η πραγματική προστασία και αποτροπή διαταραχών τροφοδοσίας της χώρας με φυσικό αέριο γίνεται μέσω επενδύσεων σε νέες υποδομές – και ιδιαίτερα σε νέα σημεία εισόδου με δυνατότητα εισαγωγών φυσικού αερίου στο Εθνικό Σύστημα (ΕΣΦΑ) από διαφορετικές πηγές εσόδων», επισημαίνεται στην επιστολή.
Οπως αναφέρεται, «η Motor Oil έχει καταθέσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για μια πολύ σημαντική υποδομή FSRU στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων που δίνει λύσεις στην ασφάλεια εφοδιασμού της χώρας. Η αίτηση αυτή ακόμη εκκρεμεί».

H Motor Oil, ως ένας από τους ισχυρότερους ομίλους στον τομέα της διύλισης και της εμπορίας καυσίμων, δεν έχει κρύψει τη σημασία που αποδίδει στον τομέα του φυσικού αερίου. Από καιρό έχει πάρει θέση στην αγορά ως προμηθευτής φυσικού αερίου σε μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές, έχοντας εξασφαλίσει ένα μερίδιο που υπολογίζεται στο 10% της ελληνικής αγοράς.

Aπό τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει διεισδύσει και στην αγορά των λιανικών πωλήσεων με την εξαγορά της NRG, παρέχοντας φυσικό αέριο και σε νοικοκυριά μέσα από συνδυαστικά πακέτα με ηλεκτρική ενέργεια.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο όμιλος διαθέτει τουλάχιστον τρεις άδειες φυσικού αερίου μέσω των θυγατρικών του. Προ διετίας αδειοδοτήθηκε η Coral A.E., η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των πρατηρίων και των καυσίμων με ένα δίκτυο 740 σημείων πώλησης. Αδειες προμήθειας φυσικού αερίου διαθέτουν επίσης η μητρική εταιρεία και η Coral AEBEY (πρώην Shell Gas), θυγατρική της Motor Oil στην εμφιάλωση και εμπορία υγραερίου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn