Κορίνθιες υποψήφιες…με λάθος στυλ…!

0
193
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δύο πράγματα συμβαίνουν..
Ή ένα κομμάτι των Κορινθίων έχει συντηρητικοποιηθεί (ανάμεσα σε αυτό και εμείς) ή η πολιτική στην Κορινθία έχει χάσει παντελώς την αξία και το μέτρο…!
Σάββατο βράδυ στον χορό των αστυνομικών που φύση και θέση είναι περισσότερο συντηρητικοί, απο άλλες επαγγελματικές τάξεις παρήλασε όλη η τοπική πολιτική σκηνή σε πολλές version…!
Την διαφορά όμως έκαναν κάποιες υποψήφιες σε όλες τις βαθμίδες, που εντυπωσίασαν μεν το ανδρικό κοινό, εκνεύρισαν δε σφόδρα το γυναικείο κοινό και γενικά ήταν το θέμα σχολιασμού της βραδιάς…!
Ο λόγος;
Η ενδυματολογικές τους επιλογές δεν είχαν καμία σχέση με το πολιτικό στυλ αλλά με καλλιστεία για μανεκέν… ή μία νύχτα στην παραλιακή…!
Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι κάποιες κυρίες υποψήφιες ήταν εντυπωσιακές, μέσα στα εφαρμοστά μίνι, που πάσχιζαν όλη νύχτα να τραβήξουν κάτω…!
Κακό αυτό;
Καθόλου ως προσωπική επιλογή, όταν μία γυναίκα απλά θέλει να είναι κομψή και εντυπωσιακή στην εξοδό της..
Οταν όμως επιδιώκει να εκπροσωπήσει πολιτικά, ένα κόμμα, μία παράταξη την ίδια την κοινωνία, δεν μπορεί να θέτει ως κύριο κριτήριο επιλογής…τα πόδια,τις στημένες ζουμερές πόζες και το ανάλαφρο στυλ Μαίριλυν…!
Και η Ολγα Κεφαλογιάννη είναι μία εξαιρετικά όμορφη γυναίκα αλλά χρόνια τώρα προσπαθεί να μην προκαλεί με το ντύσιμο της αλλά με τις θέσεις και τον λόγο της.
Τώρα αν πρότυπο είναι η πρόεδρος της Κροατίας Κολίντα Γκράμπαρ – Κιτάροβιτς,όπως δείχνει και η φωτογραφία, ας δουν πως ντύνεται στον δημόσιο βίο της…!
Τελικά όλο αυτό αδικεί τις ίδιες τις γυναίκες |όλες τις γυναίκες| που διεκδικούν την ψήφο σε όλες τις βαθμίδες, προσπαθώντας να διεκδικήσουν την πραγματική ισότητα και στην πολιτική…με κριτήρια την αξία, τις γνώσεις και την χρησιμότητα!
Αδικεί και τις ίδιες, που πιθανόν να αξίζουν πραγματικά.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn