Στη Σπάρτη το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Social Bus»

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Το Social Bus ταξιδεύει στην Σπάρτη για δύο Σαββατοκύριακα, 16-17 και 30-31 Μαρτίου 2019. Μάθε για την κοινωνική επιχειρηματικότητα & δημιούργησε την δική σου ιδέα!»

Πρόκειται για ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ανοιχτό προς όλους όσους ενδιαφέρονται για την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Στόχος είναι να στηρίξει ρεαλιστικά τα τοπικά οικοσυστήματα και να παρακινήσει τους συμμετέχοντες από την ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις με κοινωνικό προσανατολισμό.

Κεντρικός σταθμός του Social Bus θα είναι το Sparti TechLab, διότι οι κύριοι πυλώνες του είναι η Τεχνολογία, η Επιχειρηματικότητα, η Ισότητα και το Περιβάλλον.
Το Sparti TechLab είναι τμήμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης στα πλαίσια του προγράμματος American Spaces, μια συνεργασία της Βιβλιοθήκης με την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις χωρίζονται ισάξια σε θεωρητικές και διαδραστικές και ταξιδεύουν τους συμμετέχοντες στην πολύπλοκη διαδρομή της δημιουργίας μιας κοινωνικής επιχείρησης. Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία ομάδων μεταξύ των συμμετεχόντων και η παρουσίαση ιδεών σε επιτροπή αποτελούμενη από μέλη κοινωνικών επιχειρήσεων και τους εκπαιδευτές.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα ηλικίας άνω των δεκαοκτώ (18) ετών που ενδιαφέρονται για την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Όσοι ενδιαφέρονται για το ταξίδι του Social Bus και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ως άνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τις σχετικές αιτήσεις στην φόρμα εγγραφής στο https://socialbus.gr/.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2731026853 και 2731021180 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης καθώς και στις διευθύνσεις:

www.nikiforos.edu.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn