Κάποιες υποψηφιότητες έχουν ειδική αξία…!

0
84
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι δημοτικές εκλογές και οι περιφερειακές είναι μία μάχη ανάμεσα σε παράγοντες, παραγοντίσκους, παρατρεχάμενους που ο καθένας έχει τον δικό του πολιτικό μικρόκοσμο να υπηρετήσει.
Συνήθως η μάχη αυτή αφορά 5-6 παράγοντες που ξέρουν τον τρόπο να εκλέγονται και καπαρώνουν τις θέσεις.
Σπάνια ανάμεσα στους υποψήφιους,που έχουν ακραιφνείς προσωπικές φιλοδοξίες, παρεισφρύουν και κάποιες προσωπικότητες που μοιάζουν έξω απο το όλο σκηνικό…!
Μία τέτοια υποψηφιότητα είναι της ιατρού κας. Αθανασίας Χρισταρά, που θα είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη.
Γιατρός χωρίς διαπλοκές, αφοσιωμένη στην επιστήμη, η οποία σε μία σύντομη θητεία στον δήμο Κορινθίων έδωσε μάθημα ήθους.
Θα πρέπει τώρα να εμπλακεί σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο και στο κύριο μενού του έχει την ανθρωποφαγία.
Ομως είναι γηγενής Κορίνθια, έντιμη, σεμνή, άφθαρτη και αποτελεί την ελπίδα του Τατούλη, να σταθεί εκλογικά όρθιος στην πόλη της Κορίνθου.
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της έκανε αίσθηση και έδωσε πόντους στον συνδυασμό, γιατί εξασφαλίζει και το νέο και το ποιοτικό, κάτι που είναι εξαιρετικά κρίσιμο,με δεδομένη την πίεση που δέχεται ο περιφερειάρχης ειδικά στην Κορινθία.
Θα χρειαστεί μόνη της ουσιαστικά να σηκώσει το βέρος ενός περιφερειακού συνδυασμού στην πρωτεύουσα του νομού.Απο την δική της αποδοχή θα εξερτηθούν πολλά.
Η ίδια με μία λιτή ανακοίνωση, έδωσε το εκλογικό στίγμα και τον τρόπο που θα κινηθεί:
“Αγαπητοί Κορίνθιοι και Κορίνθιες,
Σας καλώ να ακούσετε και να στηρίξετε την πρόταση μιας ομάδας που αποτελείται από νέους αλλά και έμπειρους Πελοποννήσιους , με διακρίσεις στο χώρο τους, με αποδοχή από την κοινωνία, οι οποίοι έκαναν την επιλογή να βάλουν τον τόπο τους πάνω από όλα. Μαζί τους και εγώ. Θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε γιατί ο συνδυασμός μας: “Νέα Πελοπόννησος” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη, πρέπει να είναι η επιλογή σας για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια μας.
Μόνη υπόσχεσή μας είναι η σκληρή δουλειά για την εφαρμογή του σχεδιασμού, η σύγκρουση με τη μετριότητα και κάθε εμπόδιο μεγάλο ή μικρό, από οπουδήποτε και εάν προέρχεται, η διεκδίκηση προς κάθε κατεύθυνση προς όφελος του τόπου.
Μπορούμε να κάνουμε την Πελοπόννησο πρότυπο αειφορίας και ανάπτυξης σε όλη την Ευρώπη.
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ
Ιατρός-Πνευμονολόγος”

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn