Ποιός φοβάται τον Γιώργο Μουρούτσο;

    0
    42
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ο κ.Πνευματικός τον έχει αναγορεύσει στον Νο1 εχθρό και δεν παραλείπει ποτέ, να εξαπολύει εναντίον του μύδρους και βέλη.
    Οι άλλοι υποψήφιοι, δεν τον θεωρούν εχθρό αλλα ισχυρό αντίπαλο, γιατί και αυτοί θεωρούν ότι με τον τρόπο του διαμορφώνει το κλίμα
    Η αλήθεια είναι πολύ μακριά απο αυτά.
    Ο επιχειρηματίας Γιώργος Μουρούτσος για όσους τον ξέρουν, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
    Οποιος δεν τον ξέρει μπορεί να λέει ότι έχει ακούσει ή ότι τον βολεύει να λέει.
    Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός, ότι τον σέβονται και τον εκτιμούν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι του Νίκου Σταυρέλη και αυτό γιατί, γνωρίζουν ότι δεν ζητά απο κανένα προσωπική ψήφο..
    Οσο περίεργο και να φαίνεται αυτό είναι αληθινό.
    Φροντίζει για όλα και όλους στον συνδυασμό, χωρίς να στοχεύει σε προσωπική ανταπόδοση.
    Του “χρεώνουν” την κανονικότητα, την ήρεμη και εύρυθμη λειτουργεία του συνδυασμού, επειδή ακριβώς κανείς δεν νοιώθει να απειλείται εκλογικά απο τον επιχειρηματία.
    Του “χρεώνουν” επίσης μία αρχοντική συμπεριφορά ισότιμη προς όλους, που βοηθά την “Πνοή Δημιουργίας” να κινείται χωρίς προβλήματα και χωρίς πισογυρίσματα.
    Παρά το γεγονός ότι νοιώθει βαθειά πικρία απο τον δήμαρχο, ο ίδιος στις δημόσιες συζητήσεις του, τον βλέπει ως πολιτικό αντίπαλο και όχι ως εχθρό, αν και δέχεται σωρεία άδικων προσωπικών επιθέσεων.
    Είναι έτσι ο χαρακτήρας του, που είναι άγνωστος στους πολλούς αλλά τον κάνει αξιόπιστο συνομιλητή σε όσους τον ξέρουν και ιδιαίτερα στους επιχειρηματικούς κύκλους.
    Οσο αφορά το περιβόητο “οι υπάλληλοι του Μουρούτσου”, σύντομα θα γίνει απο όλους ορατό, ότι δεν έχει υπαλλήλους αλλά συνεργάτες που ελεύθερα αποφασίζουν ακόμα και πέρα απο τις δικές του επιθυμίες ή προτροπές.
    Στην Κόρινθο ποτέ τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονται και χρειάζεται κανείς να γνωρίζει καλύτερα τους ανθρώπους για να μπορεί να τους εκτιμήσει.
    Κάτι που στον συνδυασμό του Νίκου Σταυρέλη, υποψήφιοι και φίλοι έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν για τον Γιώργο Μουρούτσο…!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn