Mανάβης | Ξυπνήστε κ.Παπακυριάκο-Ορίστε η ευκαιρία για την παραλία Βραχατίου!

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Είναι σε θέση το Λιμενικό Ταμείο Βόχας να δραστηριοποιηθεί και να εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις μελετών που θα μεταμορφώσουν σε τουριστικό θέρετρο υψηλής αισθητικής και παροχής υπηρεσιών την παραλία Βραχατίου; Ή κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, απορροφημένο πλήρως στην διοργάνωση του Καρναβαλιού;
Η παραλία Βραχατίου είναι πολλά περισσότερα από αυτά που νομίζει ο Παπακυριάκος και η παρεούλα του ότι είναι. Είναι πολλά περισσότερα από μια λίμνη πλημμυρισμένων δρόμων, ή χώρος παρέλασης των αρμάτων του Καρνάβαλου και ακόμη περισσότερα από χώρος εναπόθεσης οχημάτων λούνα πάρκ και εξεδρών. Η Παραλία Βραχατίου είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι που πρέπει να μελετηθεί με προσοχή και να αναδειχθεί σε ένα σπάνιο κόσμημα, σε ένα πόλο προσέλκυσης τουριστών και επισκεπτών από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.
Πέρα από τις πολλές ευκαιρίες που έχασε εδώ και 9 χρόνια μια ανίκανη, άτολμη και αδιάφορη δημοτική αρχή υπό τον Παπακυριάκο, ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες, υπάρχουν ακόμη τρόποι να αλλάξουμε τον τόπο μας και να τον οδηγήσουμε σε ένα αναπτυξιακό μέλλον με προοπτικές.
Εμείς στη ΝΕΑ ΠΝΟΗ επαγρυπνούμε έτοιμοι για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, μελετούμε τις δυνατότητες που υπάρχουν για κάθε γωνιά του δήμου μας και εργαζόμαστε ήδη καταστρώνοντας προγράμματα και τεκμηριωμένα σχέδια για το πώς θα κάνουμε το δήμο Βέλου-Βόχας ένα δήμο πρότυπο σε όλη τη χώρα!
Σε λίγο καιρό μάλιστα θα σας παρουσιάσουμε τμηματικά, πλήρως τεκμηριωμένες, με σαφή χρονοδιαγράμματα και πηγές χρηματοδότησης, τις προτάσεις μας για κάθε άξονα ανάπτυξης του δήμου Βέλου-Βόχας.
Προς το παρόν ρωτάμε τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Παπακυριάκο και την παρεούλα του: Γνωρίζει ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο μπορεί να γίνει η αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης του Βραχατίου; Γνωρίζει ότι υπάρχει μια μοναδική και πολύ σημαντική ευκαιρία να εξασφαλιστεί για το Βραχάτι η χρηματοδότηση πολύ σημαντικών μελετών που θα το οδηγήσουν σε μία νέα εποχή, σε ένα  μέλλον ανάπτυξης και προοπτικής;
Εμείς οδηγούμενοι από την αγάπη μας για τον τόπο μας θα σας δείξουμε για άλλη μια φορά το δρόμο, όπως κάναμε με τις χρηματοδοτήσεις του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Δέδε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ λοιπόν κ. Παπακυριάκο, ανοιχτή ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ Στρατηγικού Σχεδιασμού, τεχνικών μελετών και για την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου στην οποία μπορούν να καταθέσουν πρόταση τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία.
Ελπίζουμε ο απερχόμενος δήμαρχος και η «παρεούλα» του να μας ακούσουν για μία ακόμη φορά και τις τελευταίες μέρες τους ως δημοτική αρχή να τις αξιοποιήσουν σωστά. Έτσι κι αλλιώς όμως την επομένη των εκλογών εμείς είμαστε έτοιμοι, να πάρουμε τα ηνία του δήμου Βέλου-Βόχας και με την συνετή καθοδήγηση του ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΝΑΒΗ, να τον οδηγήσουμε στην ανάπτυξη και την ευημερία, στο μέλλον που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Πάμε μπροστά!
ΝΕΑ ΠΝΟΗ
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn