Καθαρά και ξάστερα…!

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

⏭  Είναι η απλή αναλογική, ένα έντιμο εκλογικό σύστημα; Είναι γιατί δεν πάει καμία χαμένη ψήφος. Οι υποψήφιοι στην τοπική αυτοδιοίκηση έχουν πεισθεί; Οι περισσότεροι όχι, αν διαβάζουμε καλά τις δηλώσεις τους. 

Μιλάνε δημόσια για διάλυση του θεσμού και ακυβερνησία την επομένη των εκλογών. Στις  επαφές τους όμως με τα επιτελεία τους ,έχουν  όχι στο πίσω μέρος του μυαλού τους, αλλά μπροστά πολύ μπροστά, πως θα συμμετέχουν ως δεύτεροι ή τρίτοι  του εκλογικού πίνακα στο νέο σύστημα εξουσίας που θα διαμορφωθεί. 

Σαράντα χρόνια  έχουν περάσει και το πλειοψηφικό δημαρχοκεντρικό σύστημα εξουσίας έχει ριζώσει για τα καλά. Η δημοκρατία στα καλυτέρα της. Όλο το σενάριο της τετραετίας παιζόταν σε επεισόδια στις αίθουσες των δημοτικών συμβουλίων. 

Η δημοκρατία του λόγου, στην αγορά του δήμου τις περισσότερες φορές ήταν είδος προς εξαφάνιση. Ατάκες, οχλαγωγία, προβολή του εγώ. Πολλές ανεξαρτητοποιήσεις με αιχμηρά σχόλια εκατέρωθεν.  

⏭  Αλήθεια πόσες γενικές συνελεύσεις κατοίκων στις δημοτικές ενότητες έγιναν την τελευταία τετραετία;  

Η αρχαία Κόρινθος, πόσες φορές είχε την τιμή να φιλοξενήσει  το δημοτικό συμβούλιο κορινθίων; 

Διάβασα, υποψήφιος  δήμαρχος στην αρχαία Κόρινθο, έβαλε ως προτεραιότητα  να ξαναγίνει η αρχαία Κόρινθος σπουδαία. Η αρχαία Κόρινθος είναι από μόνη της σπουδαία εδώ και 2.700 χρόνια. Είναι παγκόσμιο τοπόσημο. 

Το κορινθιακό κιονόκρανο το βρίσκουμε παντού εκτός από την πρωτεύουσα του νομού με εξαίρεση την εθνική τράπεζα.    

⏭  Ο Νομός Κορινθίας είναι ένας αγροτικός νομός; Είναι. πόσες φορές τα δημοτικά συμβούλια συζήτησαν για τα κορινθιακά προϊόντα με τους αγρότες ,τους συλλόγους και τις ενώσεις αγροτών; 

Σε ποιο δημοτικό κατάστημα ή κτίριο της αυτοδιοίκησης θα δούμε ένα χάρτη με τα προϊόντα της κορινθιακής γης;   

Αλήθεια στην ερώτηση πόσο λάδι ,κρασί ,φρούτα παράγει αυτός ο ευλογημένος τόπος μπορούν να απαντήσουν;   

Αλήθεια πόσοι δήμαρχοι ή υποψήφιοι γνωρίζουν τις επιχειρήσεις που έχουν έδρα στον δήμο τους;  

Πόσες φορές συνεδρίασαν τα δημοτικά συμβούλια ή  έγιναν ημερίδες σε συνεργασία με το εμπορικό επιμελητήριο και εκπροσώπους παραγωγικών μονάδων;   

⏭  Εδώ και λίγο καιρό που άνοιξε η αγορά του λόγου στις τοπικές κοινωνίες, η ανάπτυξη είναι η πιο αγαπημένη λέξη για πολλούς υποψήφιους. 

Η ανάπτυξη δεν έρχεται μόνη της. Δεν είναι μια από τις εποχές του χρόνου που έτσι ή αλλιώς θα μας επισκεφθεί. 

Είναι καιρός να περάσουμε από το γενικό και αόριστο σε συγκεκριμένες προτάσεις. Στην καπιταλιστική Ευρώπη, υπάρχουν παραδείγματα πολύ πετυχημένα κοινωνικής οικονομίας, δημοτικών συνεταιρισμών, μικτών επιχειρήσεων. Στην Ελλάδα από τους 325 δήμους μετρημένοι στα δάκτυλα το τόλμησαν με σχέδιο και πέτυχαν.    

 

 

 

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn