Αντέχει το Ξυλόκαστρο μία τόσο βαθειά ανανέωση;;;;

    0
    169
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ο Σπύρος Καραβάς είναι ένας νέος άνθρωπος, πολιτικός μηχανικός, που γράφει την δική του πορεία στον επαγγελματικό και επιστημονικό χώρο.

    Θεωρείται απο τα φαβορί των δημοτικών εκλογών του Μαϊου, στον δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

    Το ερώτημα είναι αν η κοινωνία του Ξυλοκάστρου αντέχει μία τόσο βαθειά ανανέωση, σε πρόσωπα, ιδέες και πρακτικές.

    Μία κοινωνία που έχει μάθει σε συντηρητικά πρότυπα και πρόσωπα, που εδώ και δεκαετίες έχουν τους ίδιους σχεδόν αυτοδιοικητικούς παράγοντες και πάνε επίσης πολλά χρόνια απο την εποχή που αναπτυσσόταν, μπορεί να δεχθεί ένα νέο καινοτόμο και ορμητικό;

    Ο Σπύρος Καραβάς, είναι εξαιρετικά δημιουργικός, με δυναμικές ιδέες, που να ανατρέψει πράγματα, θα αλλάξει πράγματα και θα δρομολογήσει μία νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα.

    Στον αντίποδα είναι εκρηκτικός (αυτό το έχουν συνηθίσει απο τον Σκούρα) και ανηψιός του τέως δημάρχου Αντώνη Κλαδούχου. Το δεύτερο αποτελεί προσόν αλλά και αγκάθι ταυτόχρονα γιατί, θέλει δεν θέλει φορτώνεται λάθη της τότε δημοτικής αρχής Κλαδούχου και πιθανόν κάποια πρόσωπα.

    Συνομιλώντας με Ξυλοκαστρίτες αντιλαμβάνεσαι ότι αναγνωρίζουν, πως ότι καινούριο προκύψει μόνο απο τον Καραβά μπορεί να προκύψει, γιατί είναι αρκετά φιλόδοξος για να αποτύχει ή να μείνει άπραγος.

    Η αλήθεια είναι οτι το Ξυλόκαστρο φυτοζωεί και χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ για να βγεί απο το τέλμα. Ενας εκρηκτικός, ορμητικός και συνάμα επιστήμονας νέος άνθρωπος πάντα οδηγεί τα πράγματα μπροστά ακόμα και με λάθη.

    Οι άνθρωποι βέβαια δύσκολα προσχωρούν στις αλλαγές και προτιμούν την σιγουριά, που τους πικραίνει, τους απογοτεύει και τους καθυστερεί, έτσι γιατί φοβούνται την αλλαγή…!

    Είναι πάντως στο χέρι του Σπύρου Καραβά και της ισχυρής του ομάδας να τους πείσει τους επόμενους τρείς μήνες, ότι είναι η λύση και η προοπτική…!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn