“Δεν θέλω να είμαι συνένοχος στο Λουτράκι”

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τι θέλει ένας υγιής ψηφοφόρος απο ένα υποψήφιο για να τον ψηφίσει;
-Θέλει να είναι έντιμος,
-Επιτυχημένος στην δουλειά του
-Να έχει γνώσεις και μεράκι
-Να μην έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα
Και τέλος να μπορεί να διοικήσει με γνώμονα την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό στον πολίτη.
Ο νευροχειρουργός Δημήτρης Βασιλείου, έχει όλα τα παραπάνω στοιχεία και μάλιστα σε αφθονία, οπότε λογικά θα πρέπει για ένα υγιή ψηφοφόρο, να αποτελεί εύκολη επιλογή, για την κάλπη.
Επιπλέον ο κ.Βασιλείου, δεν έχει κανένα βαρίδι, ούτε φιλοδοξίες να κάνει καριέρα ή περιουσία. Αυτά τα έχει ήδη λυμένα.
Λογικά πάλι, ένας τέτοιος άνθρωπος και υποψήφιος σε μία ταραγμένη και γεμάτη ρήγματα εποχή και περιοχή, δεν είναι απλά η λύση, για όσους αναζητούν, μία ποιοτική ψήφο αλλά και η λύτρωση ταυτόχρονα.
Θα ήταν άκαιρο και επιπόλαιο να κάνουμε πρόβλεψη για την τύχη του συνδυασμού τους στις εκλογές του δήμου Λουτρακίου, αλλά επειδή βλέπουμε τα σημάδια, που δείχνουν μία απο τα ίδια, απλά σημειώνουμε όλα αυτά.
“Επειδή δεν θέλω, να δώσω άλλοθι, στο έγκλημα που συστηματικά συντελείται στο Λουτράκι, ψηφίζω Βασιλείου, για να είμαι ηθικά εντάξει ότι δεν θα νοιώθω συνένοχος, την επόμενη μέρα”
Με αυτά τα λόγια στερεότυπα απαντά μία κορυφαία πνευματική προσωπικότητα, του δήμου Λουτρακίου, όταν τον ρωτούν επίμονα ποιόν θα ψηφίσει για δήμαρχο.
Ισως το λένε και άλλοι πολλοί, γιατί είμαι μία αλήθεια, που κανείς ανακαλύπτει, κοιτώντας λίγο πίσω και λίγο μπροστά στην αυτοδιοικητική ιστορία της πόλης.
Η υποψηφιότητα Βασιλείου, δίνει διέξοδο σε ανθρώπους που βλέπουν και καταλαβαίνουν, για να πάνε να ψηφίσουν και να μην καταγγέλουν απλά με την αποχή τους.
Ταυτόχρονα όμως, είναι ευθύνη του γιατρού, να εγκαταλείψει την ομφαλοσκόπηση και να απεγκλωβιστεί απο ένα παιχνίδι,που δεν μπορεί να το παίξει, γιατί οι άλλοι είναι μετρ σε αυτό.
Οφείλει να βγεί ο ίδιος στον κόσμο και να δώσει την λύση..!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn