Γιατί ο κ.Νανόπουλος επαιτεί λίγη στήριξη απο την ΝΔ;

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η μάχη ανάμεσα στους Πνευματικό και Σταυρέλη, είναι μία μάχη προσώπων με σκληρά αλλά καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Αντίθετα ο κ.Νανόπουλος, με κάθε τρόπο προσπαθεί να  μην χάσει την ομπρέλα της ΝΔ για λόγους που έχουν εξήγηση αλλά καμία μα καμία ουσία.

Η αγωνιώδης προσπάθεια του, να μπεί κάτω από το κομματικό πάπλωμα και να αποζητά μία κουβέντα απο τα στελέχη του κόμματος, θετική για αυτόν, άγνωστο γιατί θεωρεί ότι θα του κάνει πολιτικά καλό.

Είναι σαφές ότι θα είχε καλύτερη τύχη στην κοινωνία αν έπαιζε το χαρτί του δικαιωματικά ανεξάρτητου και όχι αυτό του “κομματικά ργμένου”, που ζητά λίγη στοργή απο το κόμμα…!

Απο την στιγμή που ο Καλλίρης πήρε την στήριξη και μάλιστα πολύ ηχηρά του κομματικού μηχανισμού, το κομματικό παιχνίδι για τον κ.Νανόπουλο έχει τελειώσει αλλά ο ίδιος και τα στελέχη του, σπαταλούν ατελείωτες ώρες να πείσουν ότι έχουν και αυτοί ένα κομμάτι απο το κόμμα…!

Η συζήτηση περί κόμματος βέβαια στην συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δημιουργεί τάσεις εμετού, παρ’ όλα αυτά, επίμονα ο συνδυασμός του κ.Νανόπουλου, επαιτεί λίγη αγάπη απο το κόμμα…!

Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά…

Ο μόνος που ξεχωρίζει είναι ο Μπίτζιος ο οποίος τελικά μάλλον έχει καλύτερο πολιτικό κριτήριο και προχωρά μπροστά αδιαφορώντας για τις κομματικές επιλογές, που του είναι και άγνωστες και άσχετες…

Ισως γιατί είναι απο τους ελάχιστους που μιλούν με την ίδια την κοινωνία…

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn