Το κανάλι Best απάντησε στον περιφερειάρχη!

0
8
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σήμερα ο Πέτρος τατούλης επέβαλε εμπάργκο στους συνεργάτες του να μην εμφανιστεί κανένας στο κανάλι Best.

Το κανάλι μέσω του διευθυντή του απάντησε στον περιφερειάρχη:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ BEST

Στην ανακοίνωση αυτή άμεση απάντηση υπήρξε από τον Δ/ντή της Τηλεόρασης BEST Νίκο Μπελογιάννη:

Κύριε απερχόμενε και εκ νέου υποψήφιε Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη,

Αρχικά κατανοώ τον πανικό – το δικό σας και του στενού σας «πυρήνα» – διότι το να χάσετε τις «καρέκλες» και τα «προνόμια» που απολαμβάνετε εδώ και 10 χρόνια πραγματικά είναι… σκληρό, και ειδικά, για ορισμένους που έχουν πολλά χρόνια να εργαστούν για να κατανοήσουν πως βγάζει ο κόσμος το «ψωμί» του.

Η αγωνία σας να φιμώσετε την κριτική η οποία σας γίνεται και ιδιαίτερα η μεγάλη σας προσπάθεια απέναντι στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό BEST που αγωνιωδώς… πολεμάτε να κλείσετε τον τελευταίο καιρό, δυστυχώς για εσάς, βρίσκει ανταπόκριση μόνο σε μερικούς από το «στενό» σας επιτελείο, δηλαδή, τους συνήθεις χειροκροτητές σας.

Η ενημέρωση – όπως πολύ καλά γνωρίζετε – δεν είναι αλά κάρτ όπως θα επιθυμούσατε και αυτό το έχει αποδείξει η τηλεόραση BEST στα τόσα χρόνια λειτουργίας της, καθώς δίνει αναφορά μόνο στους πολίτες – και ΜΟΝΟΝ σε αυτούς – μια κι αυτοί μας κρίνουν, και, τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά που μας κατατάσσουν πρώτους για την ενημέρωσή τους.

Ψυχραιμία κε Τατούλη, η Πελοπόννησος έχει ανάγκη από έργα για να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει βυθιστεί και στο οποίο έχετε… συμβάλει και εσείς.

Με αγάπη κε απερχόμενε

Νίκος Μπελογιάννης

Δ/ντής Τηλεόρασης BEST

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn