Πως θα εκλέγονται οι πρόεδροι στις τοπικές κοινότητες

0
140
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Νομοσχέδιο που θα αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι εξετάσεις για την απονομή ιθαγένειας στη χώρα μας, με στόχο την επιτάχυνση της απόδοσής της, ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του αρμόδιου υπουργού στην ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, δεν πρόκειται να αλλάξουν οι προϋποθέσεις, θα υπάρχει όμως συγκεκριμένος τρόπος βάσει του οποίου θα δίνονται οι εξετάσεις με τη δημιουργία τεστ γλώσσας μέσα από τράπεζα θεμάτων (όπως στις πανελλαδικές). Στην κυβέρνηση, όπως κατέστη σαφές κατά την συνεδρίαση, αναμένουν την αντίδραση της αντιπολίτευσης με κατηγορίες περί προεκλογικού χαρακτήρα διατάξεις.

Μάλιστα χαρακτηρίζουν «fake news» τα δημοσιεύματα που θέλουν το νομοσχέδιο να δίνει δικαίωμα ψήφου σε χιλιάδες αλλοδαπούς στην Α’ Αθηνών.

Από εκεί και πέρα το νομοσχέδιο αναμένεται να έχει και διατάξεις που αφορούν τον Κλεισθένη αλλά και ευρύτερα τις εκλογές. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, αλλάζει η ποσόστωση των γυναικών στα ψηφοδέλτια και τοποθετείται στο 40% από το 30%. Στις δε κοινότητες με πληθυσμό άνω των 300 κατοίκων, «κοινοτάρχης» θα εκλέγεται αυτός (εφόσον δεν έλαβε πάνω από 50%) μεταξύ των δύο επικρατέστερων που θα λάβει την πλειοψηφία στο κοινοτικό συμβούλιο (χωρίς δεύτερο γύρο).

Τέλος, το νομοσχέδιο αλλάζει και ορισμένες από τις παραμέτρους των κολλημάτων εκλογιμότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επεξεργασία του νομοσχεδίου δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν αποκλείεται μέχρι την κατάθεσή του στη βουλή να υπάρξουν αλλαγές ή προσθήκες

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn