Εφερε νερό στο Κιάτο…πρέπει να λιθοβοληθεί;

0
133
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η αυτοδιοίκηση είναι δημιουργία, είναι χαρά είναι έρωτας μα πάνω απο όλα είναι κοινή λογική.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος, κατάφερε με προσωπικές “μηχανορραφίες”, με κινήσεις ακόμα και οριακά στην  νομιμότητα,να πετύχει ένα στόχο που ήταν πολύ δύσκολος.

Οσοι ασχολούνται με την Αυτοδιοίκηση ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ξέρουν ότι αν ο Σταματόπουλος, πήγαινε με το γράμμα του νόμου, το Κιάτο δεν θα είχε πόσιμο νερό ούτε το 2030…!

Ρίσκαρε πάνω στην κοινωνική σημασία του νερού και προχώρησε με ένα δικό του τρόπο, να εξασφαλίσει νερό στα ορεινά, να κάνει αγωγούς και να το φέρει στο Κιάτο.

Αυτό είναι το γεγονός και δεν αλλάζει.

Σήμερα το Κιάτο έχει νερό και είναι και πόσιμο.

Η αντιπολίτευση στρατηγικά και επικοινωνιακά βιάστηκε και εκτέθηκε κατά την γνώμη μας.

Ο φόβος ότι το νερό μπορεί να ξαναδώσει τις εκλογές στον Σταματόπουλο,δημιούργησε σύγχυση και υπερβολές.

Επικοινωνιακά η αντιπολίτευση κάνει λάθος.

Το νερό είναι μία επιτυχία του Σταματόπουλου. Η προσπάθεια να ακυρωθεί αυτή η επιτυχία δεν έχει αποτέλεσμα και σε εκθέτει κιόλας, γιατί υποτίθεται ότι σε ενδιαφέρει το καλό του τόπου και των πολιτών. Το νερό είναι το καλό των πολιτών, που δεν τους ενδιαφέρει το παρελθόν αλλά το γεγονός ότι ανοίγουν ΣΗΜΕΡΑ  την βρύση και έχουν ποιοτικό νερό.

Αντί λοιπόν να ζητούν τον “λιθοβολισμό” του Σταματόπουλου γιατί άργησε ή γιατί βιάστηκε προεκλογικά να φέρει το νερό, θα έπρεπε να αρκεστούν σε ευχές για να μην έλθουν σε πλήρη αναντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα.

Το ίδιος λάθος έκανε και η αντιπολίτευση στην Κόρινθο το 2010 απέναντι στον Πνευματικό και συνετρίβη στις εκλογές, γιατί απλά προσπαθούσε να ακυρώσει κάτι που χιλιάδες πολίτες το θεωρούσαν και αναγκαίο αλλά και υπαρκτό γεγονός.

Την αντιπολίτευση στο Κιάτο αποτελούν ευγενείς άνθρωποι και χρήσιμοι, αλλά όσο περισσότερο κτυπούν τον Σταματόπουλο για το νερό, τόσο διευρύνουν την δημοφιλία του, γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει τι είναι δίκαιο και τι άδικο.

Γ.Λ.

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn