Εχει θέση ο ρομαντισμός στον δήμο Κορινθίων;;;

0
84
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, είχε πεί:

“Εντιμες εκλογές δεν υπάρχουν, έντιμες εκλογές είναι αυτές που κερδίζεις”.

Η κα. Ολγα Κονομόδη -Θωμά, ζητά με μία δημόσια ανακοίνωση της να γίνουν εκλογές στην Κόρινθο, για τον δήμο Κορινθίων με αξιοπρέπεια…!

Αναφέρει: “Η επιλογή των καλύτερων , δηλαδή οι επόμενες δημοτικές εκλογές , θα είναι , θα  ΠΡΕΠΕΙ να είναι ,μια γιορτή Δημοκρατίας και πολιτικού πολιτισμού !!”

Ανείπωτος ρομαντισμός;

Οχι, απλά μία γυναίκα, που η υποψηφιότητα της είναι έκπληξη, γιατί ενώ έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προσωπικό στάτους, θέτει τον εαυτόν της στην κρίση, ανθρώπων που δεν χρωστούν να πουν καλό για κανένα, πιστεύει βαθειά ότι πάνω απο τις αντιθέσεις υπάρχει η αξιοπρέπεια.

Δεν είναι ότι δεν ξέρει πόσο βάρβαρη και χωρίς λόγο γίνεται η Κορινθιακή κοινωνία, ούτε ζεί σε οραματικό κόσμο.

Ξέρει πολύ καλά ότι οι φιλοδοξίες τυφλώνουν και δημιουργούν πάθη, αλλά βάζει τουλάχιστον στην δική της υποψηφιότητα ένα όριο, που είναι αναγκαίο για να μπορεί η ίδια να λειτουργήσει και να προσφέρει.

Οι γυναίκες που θέτουν υποψηφιότητα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, κινούνται με αξιοπρέπεια αλλά και φοβικά, για αυτό και ελάχιστες εκλέγονται. Προσπαθούν ακόμα και με την σιωπή τους να γαληνέψουν τα πράγματα, άσχετα αν δεν τα καταφέρνουν…

Οι άνδρες υποψήφιοι τις θεωρούν μπελάδες γιατί δεν μπορούν να μαζέψουν το 40% γυναίκες για αυτό και τις υποτιμούν, τις έχουν ανάγκη αλλα δεν βασίζονται σε αυτές.

Η κα. Κονομόδη, γνωρίζει ότι οι τελευταίες 100 ημέρες πριν τις εκλογές στην Κόρινθο…θα είναι σαν τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας και η αξιοπρέπεια δεν έχει καθόλου ελεύθερο χώρο.

Ας φροντίσει λοιπόν να εκλεγεί γιατί τέτοιες φωνές θα είναι χρήσιμες την επόμενη ημέρα, όταν η πόλη θα έχει ανάγκη απο ενότητα, συναίνεση και θα σκάσουν επιτέλους οι επιτήδειοι και ρυπαροί τενεκέδες…!

Και που ξέρεις μπορεί στο μέλλον οι πολίτες να είναι αληθινά ελεύθεροι και χρηστοί και τότε η αξιοπρέπεια να κινεί τα νήματα…!

Η κα Όλγα Κονομόδη-Θωμά 
είναι Υποψήφια Δημ.Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων, με τον Βασίλη Νανόπουλο

Street Life

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn