Πως αντέδρασε η αντιπολίτευση στο Κιάτο για το νερό;

0
140
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης μετά την συνέντευξη Σταματόπουλου, όπου ανήγγειλε ότι το Κιάτο πίνει πλέον νερό καθαρό και ποιοτικό.

Δύο επικεφαλής της αντιπολίτευσης με μακροσκελείς αναρτήσεις τους στο facebook, έγραψαν:

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

-Στην πρόσφατη πολιτική ομιλία μου προς τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, όσον αφορά το ΝΕΡΟ, μεταξύ των άλλων ανάφερα ότι ο επικεφαλής και συνολικά η Δημοτική αρχή αντί να ζητήσουν συγνώμη από τους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων που του κοροϊδεψαν και τους εξαπάτησαν τόσα χρόνια , ζητάνε και τα ρέστα.
-Οι Δημότες του Δήμου Σικυωνίων δεν ξεχνούν ότι το 2010 τους εξαπάτησαν με ψεύτικες υποσχέσεις «για καθαρό νερό σε 2 μήνες» στη πόλη του Κιάτου και τις Τ.Κ. Πέρασαν [50] δίμηνα, κλείνει η θητεία της Δημοτικής αρχής και έπεται συνέχεια.
-Όπως αναφέρουν τα Μ.Μ.Ε. ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, σε κλειστές όπως συνηθίζει συνεντεύξεις, μακριά από τους πολίτες, κάνει ανακοινώσεις για το νερό.
-Να υπογραμμίσουμε εδώ, προς ενημέρωση των Δημοτών του Δήμου Σικυωνίων, ότι τα στοιχεία που θα ανακοινώσει ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής αφορούν το νερό που διοχετεύει η ΔΕΥΑ τις τελευταίες ημέρες στη πόλη του Κιάτου, το οποίο προέρχεται από τη γεώτρηση Κεφαλαρίου- κτήμα Παπαμήτρου, την οποία είχε ανοίξει στα μέσα της 10ετίας του 1990, ο αείμνηστος Δήμαρχος Γιώργος Γιαννόπουλος.
Όσον αφορά το νερό της Στυμφαλίας από τις πηγές «Δρίζας» φαίνεται έχουμε ακόμα δρόμο. Προς ενημέρωση ο Δήμος Σικυωνίων πήρε την υπ΄αρ. 47886/1838 από 14-4-2014 άδεια μεταφοράς νερού από τις πηγές Στυμφαλίας, από τη Διεύθυνση Υδάτων Δυτ. Ελλάδας με προθεσμία εκτέλεσης του έργου [12] μήνες, χωρίς να γίνει ΤΙΠΟΤΑ.
Ακολούθησε η υπ αριθ. 86265/92239/4467 από 5-7-2016 άδεια μεταφοράς νερού, που έληξε την 5-5-2018, χωρίς πάλι να γίνει ΤΙΠΟΤΑ.
Ακολούθησε η υπ αριθ.86374/ 4-5-2018 απόφαση-άδεια-τρίτη στη σειρά- και οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων ελπίζουν κάποια στιγμή να υπάρξει αποτέλεσμα.
Ο Δήμος Κορίνθου υδρεύεται από το 2007 από τις πηγές «Δρίζας» Στυμφαλίας με [1.5] εκ κυβικά νερού τον χρόνο. Από τις αρχές του 2018 πήρε άδεια από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και υδρεύεται με [5] εκ κυβικά στο σύνολό του ο Δήμος Κορίνθου, η πόλη της Κορίνθου και όλες οι Κοινότητες, από το Λέχαιο μέχρι τα σύνορα με την Αργολίδα. Βέβαια όλα αυτά χωρίς ούτε ένα ευρώ ανταποδοτικά.
Δυστυχώς η ανικανότητα και η ανεπάρκεια του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής έφεραν αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.
-Και όλα αυτά τα χρόνια οι Δημότες της πόλης του Κιάτου και πολλών Κοινοτήτων κατανάλωναν βρόμικο και επικίνδυνα για την υγεία τους νερό, με στοιχεία αμμωνίας, φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων.
Τι έκανε η Δημοτική αρχή για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων και των δεξαμενών τόσα χρόνια. ΤΙΠΟΤΑ.
Τι έκανε η Δημοτική αρχή για τις πηγές και τη Λίμνη της Στυμφαλίας, για να υλοποιηθούν οι Μ.Π.Ε. και οι Αποφάσεις του Σ.τ.Ε. που όριζαν τα εξής:
1.-Υδροδότηση όλων των Τοπικών Διαμερισμάτων της Στυμφαλίας. Ακόμα πολλές Τ. Κοινότητες δεν έχουν νερό ή το αγοράζουν [Ψάρι , Ασπρόκαμπος κ.λ.π.]
2.-Σύγχρονα αρδευτικά δίκτυα στη περιοχή Στυμφαλίας. Έγιναν, πλήν ΒΑ Λεκάνης [Κεφαλάρι κ.λ.π.]
3.Διαχείριση υδατικού δυναμικού στο Υδατικό Διαμέρισμα Πελοποννήσου. Δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ.
4.-Αποχετευτικά δίκτυα και μονάδες επεξεργασίας λυμάτων. Δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ.
4.-Προστασία οικοσυστήματος στη Λίμνη –NATURA [ καθαρισμός –περιποίηση-εκβάθυνση-εμπλουτισμός της λίμνης -κόψιμο καλαμιών-καθαρισμός Χειμάρρων κ.λ.π.] Δεν έγινε σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ.
Τι έγινε με τη χρηματοδότηση, με το ποσό των 3.500.000 ευρώ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος το 2015 , για ύδρευση της ευρύτερης περιοχής Φενεού. ΤΙΠΟΤΑ. Τι έγινε με τη χρηματοδότηση έργων ύδρευσης –άρδευσης στον Φενεό, με το ποσό των 1.200.000 ευρώ; ΤΙΠΟΤΑ. Η δεξαμενή στον Ταρσό έγινε «περιστεριώνας»
-Επίσης να μη ξεχνάμε τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια.
α.19.500.000 εκ ευρώ περίπου πλήρωσαν οι Δημότες μας για το νερό από το 2010.
Β. 2.800.000 εκ ευρώ περίπου πληρώσαμε, για το βρόμικο νερό από τα πηγάδια.
γ.6.000.000 εκ ευρώ περίπου πληρώσαμε, το 80% επί των τιμολογίων, για προγραμματισμό και εκτέλεση νέων έργων. Μήπως τα είδατε;
δ.25.000.000 έως 30.000.000 εκ. ευρώ περίπου πληρώσαμε, τα τελευταία [8] χρόνια, για αγορά καθαρού νερού από εταιρείες. Θα είχαμε φτιάξει [5] φορές τα δίκτυα και θα είχαμε φέρει το νερό.
-Να είναι βέβαιος ο επικεφαλής και συνολικά η Δημοτική ;αρχή του Δήμου Σικυωνίων ότι οι πολίτες θα ζήσουν ιστορικές στιγμές όταν θα απομακρύνουν τη χειρότερη Δημοτική αρχή από γενέσεως του Δήμου Σικυωνίων, και τους εξωθεσμικούς παράγοντες που συγκυβερνούν, από την εξουσία του Δήμου.
Υ.Γ. Ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης της περιοχής , μεταξύ των άλλων αναφέρει για το νερό, «τα ψεύτικα τα λόγια ντα μεγάλα» και συνεχίζει « Από το 2011 περιμένουν οι Δημότες του Δήμου Σικυωνίων το πόσιμο νερό που είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος. Δύο προεκλογικές εκστρατείες στήθηκαν πάνω στο «φέρνουμε πόσιμο νερό στο Κιάτο» αλλά καμία βρύση σε όλο τον Δήμο δεν έχει στάξει πόσιμη σταγόνα ακόμα. Δύο προεκλογικές ομιλίες ξεκίνησαν με το «σε 18 μήνες θα πίνουμε νερό από τη βρύση». Μέχρι και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σικυωνίων και της ΔΕΥΑ υπάρχουν ακόμα σχετικές αναρτήσεις με τίτλο τη φράση που έχει στοιχειώσει τους απελπισμένους δημότες που μάταια περιμένουν το πόσιμο νερό στο Κιάτο».

Δημήτριος Παπαγεωργίου
Σήμερα είναι πράγματι μια ιστορική μέρα για το Δήμο Σικυωνιων. Μια ιστορική μέρα όπου αποκαλύφθηκε πλήρως για όποιον έχει ανοιχτα ώτα το απόλυτο ΨΕΜΑ αλλά και ο ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ χαρακτήρας μιας Δημοτικής Αρχής βυθισμένης στην υποκρισία. Και εξηγούμαι:
1) Επί 9 έτη ο κ.Δήμαρχος προσωπικά σας έταζε ΠΗΓΑΙΟ ΝΕΡΟ. Φέρνει ΝΕΡΟ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ και μάλιστα με προσμίξεις 3 ήδη ενεργών και ακατάλληλων ως προς τον πόσιμο χαρακτήρα του νερού τους συν μια νέα την περίφημη γεώτρηση Παπαμήτρου (Κεφαλαρι). Ο μηδενιστικός λόγος αποδεικνύεται από το ότι ούτε καν μνημόνευσε τον αείμνηστο Δήμαρχο Γιαννόπουλο, που οραματίστηκε αυτό το έργο και αγόρασε την συγκεκριμένη γεώτρηση 20 χρόνια πριν.
2) Απεκρύβη συνειδητά το γεγονός ότι η ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ από πριν είναι κατ’ ελάχιστον βελτιωμένη τόσο ώστε να εντάσσεται κατά την πρόσφατη μέτρηση στα όρια του πόσιμου νερού.
3) Απεκρύβη σκόπιμα ότι ο ΕΦΕΤ καλεί ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ για επανέλεγχο τα νερά των γεωτρήσεων αν χρησιμοποιούνται ως πόσιμα. Σήμερα είναι διαφορετική η ποιότητα του νερού από ότι πχ το Μάιο όταν και θα έχει σαρωθεί η γη από τα γεωργικά λιπάσματα. Τότε θα ανακαλυφθεί πλήρως η σημερινή κοροϊδία.
4) Αναφέρθηκε σε ποσά εκατομμυρίων και σε εργολάβους που κατασκεύασαν τα έργα . Τα χιλιόμετρα αυτά κατασκευάστηκαν με ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ή ΕΓΙΝΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ και μάλιστα ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ αλλά “πρόθυμων υπαλλήλων” άλλων φορέων;;;;;;
4) Ποια είναι η περιβαλλοντική φροντίδα για την περιοχή που δίνει ΝΕΡΟ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΟΧΙ ΠΗΓΩΝ ως προς την απομείωση του υδροφόρου ορίζοντα της, γεγονός που εγκυμονεί προφανείς κινδύνους αφανισμού των υδάτων συνολικά της περιοχής???
5) Εν τέλει ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΤΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ή ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΗΓΑΙΟ ΝΕΡΟ ως ο κ.Δήμαρχος διατυμπάνιζε όταν φώναζε ότι δεν θα δίνει ούτε ένα “δάκρυ νερό” μοιράζοντας “πολιτικό σανό” στα παπαγαλάκια του????
Δεν είναι ο χώρος για να γράψω έκθεση για ένα τέτοιο θέμα. Έγραψα λίγους προβληματισμούς.
κ.Δήμαρχε σήμερα ΔΕΝ δεχτήκατε ερωτησεις. Καλέσατε τα μέσα, είπατε τα παραμύθια σας, λάβατε το χειροκρότημα από τους δημοτικούς σας συμβούλους (ο κόσμος δεν πείστηκε γιατί διαφορετικά σε μια δήθεν τόσο ιστορική στιγμή θα είχε βουλιάξει όλη η πλατεία του Κιατου) και φύγατε….
Σας καλώ ΟΠΟΥ θέλετε ΟΠΟΤΕ θέλετε με ΟΠΟΙΟΝ συντονιστή θέλετε ενώπιον ΟΠΟΙΟΥ κοινού θέλετε σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ για την κοροϊδία του Σικυωνιου λαού επί 9 έτη, για την αδιαφορία σας για το Στυμφάλιο λαό, για τις άθλιες μεθοδεύσεις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ σε εργολάβους που σήμερα παριστάνουν τους “πολιτικούς σας συνεργάτες”, για τις μετατροπές ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ότι άλλο θελήσετε. Από μέρους μου ανοιχτή κάθε ατζέντα. Είπατε ότι τίποτα δεν σας χαρίστηκε. Ιδού η ώρα να δείξετε ότι δεν φοβάστε το διάλογο. Αναμένω τον ορισμό της ημερομηνίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn