Μεταξάς | Καμία σχέση κ.Νανόπουλε με την μελέτη του “Ξενία”

0
69
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το 2017 το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργάνωσε ένα συνέδριο για την ανάπτυξη της Κορινθίας. Ειδικός τομέας του συνεδρίου,αφορούσε στην διαχείριση του Πολιτιστικού πλούτου της Κορινθίας, και πως αυτός μπορεί να αποτελέσει μοχλό τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης.

Η εισήγηση της κυρίας Ηβης Νανοπουλου,την οποία παρακολουθησα,όπως παρακολουθησα και όλους τους υπόλοιπους ειδικούς επιστήμονες μεταξύ των οποίων και την ίδια την Γενική Γραμματέα του ΥΠΠΟΑ κυρία Βλαζακη,ήταν μια εξαιρετική εισήγηση γενικών άρχων και κατευθύνσεων για την αποτελεσματικη διαχείριση του Πολιτιστικού και φυσικού πλούτου της Αρχαίας Κορίνθου και της ευρύτερης περιοχής.

Ουδεμία σχέση είχε η εισήγηση της κυρίας Νανοπουλου ή οποιουδήποτε άλλου εισηγητή με την συγκεκριμένη χρηματοδοτουμενη από τον Δήμο Κορινθίων μελέτη του κυρίου Μπαρτζη,η οποία αποτελεί μια πρωτότυπη,έξυπνη,αποτελεσματικη και πολύ σαφή πρόταση αξιοποίησης του “ΞΕΝΙΑ”.
Η συγκεκριμένη αυτή πρόταση αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Κορινθίων,ο οποίος ανταποκριθηκε,ως όφειλε,στο πάγιο και διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την υλοποίηση στο χώρο του “ΞΕΝΙΑ” μιας μόνιμης πολιτιστικής εγκατάστασης που θα φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις,θεατρικές,συναυλίες..κτλπ,αναβαθμιζοντας αισθητικά και ποιοτικά την Αρχαία Κόρινθο που είναι πολιτιστική πρωτεύουσα του Δήμου Κορινθίων.

Παρακολουθωντας την παρουσίαση στο “Κονδυλειο” της μελέτης από τον αρχιτέκτονα κύριο Δημήτριο Μπαρτζη,με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι υπάρχει συναίνεση των υποψηφίων κ.κ Σταυρελη και Νανοπουλου στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την συγκεκριμένη χρήση του χώρου του “ΞΕΝΙΑ”.
Ένα πρώτο βήμα…….παρήγορο για τα πολιτικά ήθη.

Μεταξάς Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων. (ΚΕ.Π.Α.Π)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό πορεία ΕΥΘΥΝΗΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn