Πέρασε και το εμπόδιο του Ατρομήτου η ’06

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με την 18η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Η πρωτοπόρος Κόρινθος 2006 , πέρασε νικηφόρα με 1 – 0 από το Χιλιομόδι επί του τοπικού Ατρόμητου, ενώ και ο ελλιπής Αστέρας Δερβενίου γνώρισε στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» την ήττα με 1 – 2 από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Με το ίδιο σκορ ,έχασε στην έδρα της και η Θύελλα Πετρίου από τον ΑΟ Λουτρακίου , σκορ, με το οποίο επικράτησε και ο ΑΟ Ζευγολατού επί του Παννεμεατικου. Στο ΔΑΚ Κορίνθου ο Άγιος Γεώργιος , έχασε με το βαρύ 1 – 4 από τον Πέλοπα Κιάτου. Στο 7΄ο Βράζιος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κιάτου, που διπλασίασε στο 17΄μετά από λαθεμένη ενέργεια του τερματοφύλακα του Αγίου Γεωργίου Κόνδη. Στην επανάληψη με δύο τέρματά του ο Παλογιαννίδη στο 46΄και στο 55΄με απ ευθείας εκτέλεση φαουλ ανέβασε το σκορ στο 0 – 4. Το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε στο 82΄ο Παππάς διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 4.

Με το ίδιο σκορ επικράτησε στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός επί των Αγίων Θεοδώρων. Στα Αθίκια ο Τενεάτης επικράτησε με 3 – 1 του ΠΑΣ Κλένια , ενώ στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός επεβλήθηκε με 2 – 0 επί της Ελλάδας Βέλου.

18η Αγωνιστική

Σαρωνικός Γαλατακίου-Ελλάς Βέλου 2 – 0

Πανκαμαριακός-Αγ. Θεόδωροι 4 – 1

Αγ. Γεώργιος-Πέλοπας Κιάτου 1 – 4

Τενεάτης Αθικίων-ΠΑΣ Κλένια 3 – 1

ΑΟ Ζευγολατιού-Παννεμεατικός 2 – 1

Θύελλα Πετρίου-ΑΟ Λουτράκι 1 – 2

Αστέρας Δερβενίου-Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1 – 2

Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Κόρινθος 2006 0 – 1

Η Βαθμολογία

( Σε 18 αγώνες)

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn