Το σχέδιο για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την έκτακτη ρύθμιση εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία προβλέπει 120 μηνιαίες δόσεις, και στόχος της κυβέρνησης είναι να τεθεί σε εφαρμογή από τον Μάρτιο.

Η ρύθμιση θα προβλέπει γενναίο κούρεμα έως 70% της συνολικής οφειλής, περικοπή των προσαυξήσεων κατά 85%, αποπληρωμή σε έως 120 δόσεις, η υπαγωγή σε αυτή θα γίνεται με τρία βήματα, μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή του ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ.

Στη ρύθμιση θα μπορούν να ενταχθούν μισθωτοί, συνταξιούχοι, άνεργοι, εργαζόμενοι που αμείβονται με μπλοκάκι, επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έχουν κλείσει τα βιβλία τους. Σημειώνεται πως από τη ρύθμιση θα εξαιρεθούν μόνο όσοι εντάχθηκαν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Στη ρύθμιση θα μπορούν να ενταχθούν οφειλές που δημιουργήθηκαν μέχρι και το τέλος του 2017, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπαχθούν και οι φόροι που άφησαν οι φορολογούμενοι το 2018, ενώ οι οφειλέτες της εφορίας για να κερδίσουν τις 120 δόσεις θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια. Η ελάχιστη δόση θα είναι 50 ευρώ για τους προερχόμενους από τα ταμεία ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ και 30 ευρώ για τους προερχόμενους από τον πρώην ΟΓΑ.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn