Eργο Δέδε | Δύο νέες γέφυρες στο Ξυλόκαστρο…!

0
154
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με την έκδοση δύο νέων Αποφάσεων του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη, που αφορούν στην κατασκευή νέας γέφυρας στον ποταμό Σύθα και νέας γέφυρας στο ρέμα Σκουπέικο, περνούν ουσιαστικά σε φάση εκτέλεσης δύο σημαντικότατα τεχνικά έργα που αποτελούσαν χρόνιο αίτημα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, αλλά και των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών.

Ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια, η Δημοτική Αρχή, συνεπικουρούμενη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου,  με συνεχή, επιστημονική και λεπτομερή τεκμηρίωση, αποτύπωσε, πρόταξε και ανέδειξε την αναγκαιότητα κατασκευής νέων γεφυρών στον ποταμό Σύθα και στο ρέμα Σκουπέικο, επισημαίνοντας και τη συνεχή επιδείνωση της στατικής επάρκειας των υφιστάμενων υποδομών και την αυξανόμενη επικινδυνότητα διέλευσής τους από πεζούς και οχήματα.

Στις ολοκληρωμένες αυτές αναφορές το Υπουργείο και η αρμόδια Γενική Γραμματεία Υποδομών ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη συνέπεια και ευαισθησία, συνεκτιμώντας τόσο τα τεχνικά δεδομένα, όσο και τα σοβαρά θέματα ασφάλειας που ενσκύπτουν και στις δύο περιπτώσεις.

Ως αποτέλεσμα επήλθαν οι σχετικές Αποφάσεις, που με τη διασφάλιση των απαραίτητων πόρων (ύψους 6.570.000€), οδηγούν στην οριστική επίλυση δύο προβλημάτων αιχμής για το Δήμο και κυρίως τους κατοίκους των συγκεκριμένων ενοτήτων.

Για την θετικότατη αυτή εξέλιξη, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά

  • τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη για την πολιτική βούληση και την εξαιρετική ευαισθησία που επέδειξε στην οριστική επίλυση δύο -πραγματικά επιτακτικών- αιτημάτων του Δήμου μας,

  • το Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε για την αδιάλειπτη και καθοριστική συμβολή του, διαθέτοντας την -σε βάθος γνώση του- και των τοπικών θεμάτων υποδομών, και των τοπικών  κοινωνικών προτεραιοτήτων,

  • την Κυβέρνηση για τη σταθερή προσήλωση και συνδρομή της στην επίλυση σοβαρών θεμάτων της αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού,

  • τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τους εκπροσώπους των φορέων της τοπικής κοινωνίας και τους κατοίκους που συνέδραμαν ουσιαστικά, με διάφορες ενέργειες, την υπόθεση αυτή.

 

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Ανδρικόπουλος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn