Πνευματικός VS Σταυρέλης | Ο αληθινός πόλεμος μόλις ξεκίνησε…!

    0
    97
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Πνευματικός: Οι υπάλληλοι Μουρούτσου εναντιώνονται στην αξιοποίηση των δημοτικών σφαγείων

    Με αυτόν τον τρόπο και εξηγώντας πως τα δημοτικά σφαγεία παραχωρήθηκαν έναντι ενοικίου από το Δήμο σε ιδιώτη απάντησε στις καταγγελίες ο δήμαρχος Κορινθίων για τις καταγγελίες Μουρούτσου και Ντιγκιρλάκη για τσαπατσουλιά και εύνοια στο θέμα αυτό.

    Ο δήμαρχος ξεπερνώντας τον πολιτικό του εαυτό, κάλεσε τους δημοσιογράφους στον χώρο των σφαγείων και εξαπέλυσε την ισχυρότερη μέχρι τώρα προσωπική επίθεση στον επιχειρηματία και πολιτικό του αντίπαλο κ.Γιιώργο Μουρούτσο.

    Η σφοδρότητα της επίθεσης είναι πρωτόγνωρη και ανοίγει ένα νέο μεγάλο κύκλο αντιπαράθεσης του κ.Πνευματικού γιατί ο ίδιος ο κ.Μουρούτσος απάντησε άμεσα μέσα απο το προφίλ του στο facebook, γράφοντας:

    “Οποιος ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη, θα λάβει και το τίμημα κ.Δήμαρχε”.

    Είναι σαφές ότι η επικοινωνιακή στρατηγική του δημάρχου αρχίζει και κορυφώνεται με προσωπική επίθεση στον κ.Μουρούτσο και προσπάθεια διάσπασης της κίνησης Σταυρέλη, την οποία χαρακτηρίζει παράταξη Μουρούτσου…!

    Πολιτικά αυτό είναι ακροβασία γιατί κόβει κάθε γέφυρα για τον δεύτερο γύρο ο κ.Πνευματικός αλλα για την ώρα δείχνει να μην τον απασχολεί κάτι τέτοιο.

    Τον ενδιαφέρει να συρρικνώσει την “Πνοή Δημιουργίας” στον πρώτο γύρο δίνοντας ταπεινά ελατήρια στην αυτοδιοικητική προσπάθεια. Παράλληλα όμως κάνει δημιουργεί ένα ισχυρό πόλο απέναντι του τον κ.Μουρούτσο για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η απάντηση απο την πλευρά Σταυρέλη στην χθεσινή συνέντευξη του κ.Πνευματικού αναμένεται εξίσου σφοδρή και αποκαλυπτική όπως έλεγε ηγετικό στέλεχος της Πνοής Δημιουργίας.

    Ο αληθινός πόλεμος μόλις ξεκίνησε…!

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn