Προεκλογική φωτοβολίδα αλλά ανοίγει ο δρόμος για το Ξενία!

0
156
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ασφαλώς και είναι μία καθαρά προεκλογική κίνηση εντυπωσιασμού του κ.Πνευματικού για να ισορροπήσει λίγο την κατάσταση στην Αρχαία Κόρινθο, όπου έχει πολλά εκλογικά προβλήματα.
Ακόμα είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί πολύς καιρός για να υλοποιηθεί και σίγουρο είναι οτι αυτό θα γίνει αν γίνει μετά τις εκλογές αλλά…
Ουδέν κακό αμιγές καλού και στην περίπτωση εδώ έχει απόλυτη εφαρμογή.
Ο Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, Δημήτριος Ι. Μπάρτζης, (απο την Αρχαία Κόρινθο),θα παρουσιάσει αρχιτεκτονική μελέτη για την ανάπλαση του λόφου ΞΕΝΙΑ Αρχαίας Κορίνθου.
Αρχιτεκτονικη μελέτη που αφορά την επαναλειτουργία του εγκαταλειμμένου ΞΕΝΙΑ και τη δημιουργία ανοιχτού θεάτρου.
Εδώ είναι το σημαντικό παρά τις αναιρέσεις που έχει.
Μετά απο πολλά χρόνια ερήμωσης, το ιστορικό “Ξενία” της Αρχαίας Κορίνθου, έστω και προεκλογικά μπαίνει πάλι στις προτεραιότητες του δήμου Κορινθίων και ανοίγει ο δρόμος η επόμενη δημοτική αρχή, να έχει έναν ανοικτό δρόμο για να το ξεκινήσει.
Η ανάπλαση του χώρου συνολικά στην Αρχαία Κόρινθο, θα δημιουργήσει ένα ισχυρό πυρήνα πολιτισμού στην ιστορική έδρα του δήμου και ένα πόλο έλξης για Ελληνες και ξένους.
Το βήμα αυτό ήταν απαραίτητο να γίνει, όπως είναι απαραίτητο να αξιοποιηθεί το “Ξενία”, για λόγους πολλούς και σημαντικούς.
Ενα ακόμα θετικό είναι ότι την Αρχιτεκτονική μελέτη την κάνει επιστήμονας, που ζεί στην Αρχαία, την ξέρει και την αγαπά.
Οταν τελειώσουν οι εκλογές και τα πάθη, θα έχει μείνει ένα ώριμο αίτημα για το μέλλον, που αργά ή γρήγορα θα γίνει και πραγματικότητα.
Η παρουσίαση της μελέτης θα γίνει την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα “Γεώργιος και Αικατερίνη Κονδύλη” στις 7 το βράδυ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn