Σφαγεία Κορίνθου | Η πληρωμένη μελέτη και ο…επιχειρηματίας…!

0
264
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Όταν ο σχεδιασμός και οι στρατηγικές επιλογές θυσιάζονται στο βωμό της μικροπολιτικής, της τσαπατσουλιάς και της μιζέριας.

Αποτελούσε πάγια θέση του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου μας από το 2006 και έπειτα η αξιοποίηση του οικοπέδου και του κτιρίου των παλιών δημοτικών σφαγείων, στην περιοχή Αρχαίο λιμάνι.

Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Κορινθίων ανάθεσε τον Οκτώβρη του 2015 μελέτη με τίτλο “Ανάδειξη του παλαιού κτιρίου των δημοτικών σφαγείων στην περιοχή Αρχαίο λιμάνι Κορίνθου”, την οποία παρέλαβε στις 21/12/2015 με το υπ΄ αριθμό 31 πρακτικό της οικονομικής του επιτροπής. Η ως άνω μελέτη στοίχισε στο Δήμο Κορινθίων 25.061,86 Ευρώ. Περιελάμβανε την αρχιτεκτονική πρόταση σύμφωνα με τις κατευθύνσεις ως προς την αξιοποίηση του χώρου που έδωσε ο Δήμος, τη μελέτη Η/Μ, τη στατική και γεωτεχνική μελέτη.

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ως Δήμος 25.061,86 Ευρώ σε μια μελέτη απλά για να υπάρχει σε κάποια ντουλάπα της τεχνικής υπηρεσίας.

Ενώ εκεί που έπρεπε να την χρησιμοποιήσουμε, δηλαδή ως αναπόσπαστο κομμάτι στη διαδικασία εκμίσθωσης ώστε να είναι συγκεκριμένο για όλους τους ενδιαφερόμενους, αναλυτικά το τι ζητάμε, ο Δήμαρχος Κορινθίων και η οικονομική επιτροπή, προτίμησε να περιγράψει έτσι γενικά κάποιους χώρους. Δεν πρότεινε καν τους ίδιους χώρους που ο ίδιος ο Δήμαρχος και η ίδια οικονομική επιτροπή είχαν παραλάβει με την ως άνω μελέτη στις 21/12/2015.

Προκύπτουν λοιπόν τα εξής ερωτήματα:

1. Γιατί ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ μία μελέτη αφού τελικά τη γράψαμε στο χιόνι?

2. Σε πόσα χρόνια ο Δήμος θα αποσβέσει με το τίμημα των 410 ευρώ τουλάχιστον τα χρήματα της μελέτης?

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn