Αρκεί στον Παναγιώτη Νίκα ένας Βυτινιώτης;

0
109
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στο επιτελείο του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι για να περάσουν στον δεύτερο γύρο, πρέπει πάση θυσία να έλθει τουλάχιστον δεύτερος  στην Κορινθία.
Το έχουμε αναλύσει αυτό αρκετά και είναι έτσι.
Για να πετύχει όμως τον στόχο αυτό θα πρέπει στην Κορινθία, να μπούν υποψήφιοι, οι οποίο μπορούν να σηκώσουν το βάρος της αντιπαράθεσης με τους “αντάρτες”, οι οποίοι είναι περισσότερο αναγνωρίσιμοι και έχουν την δυνατότητα να κάνουν ρουσφέτια ή να υπόσχονται ρουσφέτια.
Μέχρι αυτή την στιγμή απο τους υποψήφιους στην Κορινθία, που έχει ανακοινώσει ο κ.Νίκας, σε αυτή την ανάγκη μπορεί να ανταποκριθεί μόνο ο Χάρης Βυτινιώτης.
Ακούγεται ότι έρχονται υποψηφιότητες γνωστών κομματικών και κοινωνικών στελεχών,που θα φέρουν ισορροπία.
Σήμερα όμως το ψηφοδέλτιο Νίκα στην Κορινθία, μπορεί να έχει καλούς ανθρώπους αλλα δεν μπορεί να δώσει την μάχη απέναντι στις παλιοσειρές του Τατούλη, που κινούνται παλαιοκομματικά μεν, αποτελεσματικά δε.
Πολιτικά για να συσπειρωθεί η Νέα Δημοκρατία Κορινθίας, γύρω απο τον κ.Νίκα, πρέπει να βρεθούν τα πρόσωπα που μπορούν να πετύχουν την συσπείρωση.
Αν δεν βρεθούν, τα πράγματα θα δυσκολέψουν όσο και αν είναι εμφανές, ότι η κομματική βάση της ΝΔ στην Κορινθία, αρχίζει να στηρίζει την επιλογή του κόμματος για την περιφέρεια.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn