Αποκάλυψη | Απο το ποδόσφαιρο οι πρώτοι υποψήφιοι Πνευματικού!

0
101
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι σε όλους γνωστό ότι εν ενεργεία δημοτικού σύμβουλοι, του δημάρχου Κορινθίων κ.Πνευματικού μέχρι πρόσφατα έκλειναν πονηρά το μάτι, στους άλλους υποψήφιους, τάχα γιατί δεν θα κατέβαιναν με τον δήμαρχο.
Αυτά έχουν τελειώσει.
Τους έχει “δέσει” άπαντες και όλοι θα είναι υποψήφιοι εκ νέου για δημοτικοί σύμβουλοι.
Τα τερτίπα αυτά τα τελειώσε ο Πνευματικός για να μην έχει και άλλες φασαρίες στο μυαλό.
Ολοι εξάλλου είναι έμμισθοι και όλοι θα μπούν στην αρένα.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο δήμαρχος θα κατέβει τον Μαίο με ποδοσφαιρική ενδεκάδα στις εκλογές προσδοκώντας να τον ψηφίσουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι.
Υποψήφιοι θα είναι ο προπονητής και ιδιοκτήτης της “Αθλούπολης” Σταύρος Μπινιάρης, όπως και ο πολύ γνωστός προπονητής της Α΄Εθνικής Παναγιώτης Τζαναβάρας. Σίγουρα θα είναι ο ποδοσφαιριστής Μίμης Χρυσαφίδης αλλα και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Κορίνθου Γιώργος Γιαννίκος ακούγεται έντονα.Οι ίδιος πληροφορίες θέλουν να κατεβαίνει και παλαίμαχος των Αθικιών στον συνδυασμό.Επίσης υποψήφιος θα είναι και ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής Αρης Λαφαζάνος.
Μπορεί να μην ανήκει στο ποδόσφαιρο αλλά απο τον χώρο του αθλητισμού προέρχεται και ο Παναγιώτης Μεταξάς που θα είναι υποψήφιος.
Οπως είναι φανερό την φανέλα της “Πορείας Ευθύνης” θα φορέσουν άνθρωποι του αθλητισμού, που έχουν πρόσβαση στην νέα γενιά με τον ένα ή άλλο τρόπο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn