Βαδίζουμε προς Μάη, τον μήνα της δημοκρατίας….

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

➡️ ΑλλάΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.Μια νέα κίνηση πολιτών στη πόλη των νερών.Μας άρεσε το σήμα και το μήνυμα. Φτωχό το προσκλητήριο κείμενο.

➡️ Ο δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, για να γυρίσει σελίδα, πρέπει να στηριχθεί στα συμβολικά κεφάλαια της περιοχής.

➡️ Οι κάτοικοι κουράστηκαν να ακούν για την κρίση,τα αδιέξοδα και τις λανθασμένες πολιτικές των τελευταίων είκοσι χρόνων. Το κλισέ από όλες τις αυτοδιοικητικές κινήσεις, «έχουμε πρόγραμμα» και θα το γνωστοποιήσουμε προσεχώς δεν εμπνέει δεν συσπειρώνει.

➡️ Η Κόρινθος μοχλός ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής- Ανάδειξη του πολιτιστικού υποβάθρου και της ιστορίας του δήμου μας.

➡️ Δύο από τους άξονες του υποψήφιου δημάρχου Κορινθίων Πελοπίδα Καλλίρη. Αυτές οι ατάκες χωρίς περιεχόμενο μοιάζουν με τους χρησμούς του μαντείου των Δελφών.

Για την ανάπτυξη θα περιμένουμε τους κρυφούς άσσους του υποψηφίου.

➡️ Το πολιτιστικό «υπόβαθρο», έχει όνομα. Αρχαία Κόρινθος-Κεχριές-Αρχαίο λιμάνι Λεχαίου-Ακροκόρινθος-Χιλιομόδι. Αυτά τα λες και τα τονίζεις στη πρώτη σου εμφάνιση ως υποψήφιος δήμαρχος.

➡️ To D-Bate «έδειξε» ως επόμενο Δήμαρχο το Βασίλη Νανόπουλο, αναφέρει το δελτίο τύπου της συμμαχίας πολιτών. Μπράβο στους συντάκτες.

➡️ Το επόμενο D-Bate να οργανωθεί από την ομάδα επικοινωνίας στη στρατηγική από το «έδειξε» στο «εξέλεξε».

➡️ Στο δημοτικό συμβούλιο στο Λουτράκι, η κουβέντα έχει ανάψει για το ζήτημα των εργαζομένων του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου.

➡️ Οι ατάκες δίνουν και παίρνουν για όλα τα θέματα και για τις μετεκλογικές συνεργασίες. Η πιο συναρπαστική για τους απλήρωτους εργαζόμενους της υποψήφιας κας Πρωτοππαπά. «Έχω πρόταση», «για οριστική λύση» ,αλλά θα την πω, μόνο στον κ.δήμαρχο.

Το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι παιδική χαρά. Εκεί ακούγονται οι προτάσεις και κρίνονται.

➡️ Έκανα μια βόλτα ιντερνετική,στις ιστοσελίδες των περιφερειών πανελλαδικά. Από την ιστοσελίδα της δικής μας περιφέρειας,διάβασα τα βιογραφικά των Αντί.Πολλά απ΄αυτά,έπρεπε να είχαν κατέβει από τον πρώτο μήνα του μακρινού 2010.

➡️ Μιας και γράφω για τους Αντί-περιφερειάρχες,η δική μας περιφέρεια ζωή να έχει, διαθέτει ΕΝΤΕΚΑ Αντί.Το ίδιο σκηνικό σε όλες τις περιφέρειες.

Είναι πολλοί. Είναι αναποτελεσματικοί. Είναι ανεπαρκείς. Κοστίζουν πολλά. Υπάρχουν ικανά στελέχη, διευθυντικά, που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τους θεματικούς και να αποδώσουν έργο και όχι Ναπολεόντειες φανφάρες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn