Πέντε τροφές που χρειάζεται κάθε γυναίκα

0
14
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Κάθε γυναίκα θα πρέπει να ακολουθεί ένα πλήρες και ισορροπημένο διαιτολόγιο για την προστασία της υγείας της και τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους. Εάν μάλιστα προσπαθήσει να εντάξει σ’ αυτό τις πέντε τροφές που ακολουθούν, τότε θα θωρακίσει ακόμη περισσότερο την υγεία της, θα τροφοδοτήσει τον οργανισμό της με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και σημαντικά αντιοξειδωτικά.

Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά

Κάθε πότε: τουλάχιστον 3-5 μερίδες τη βδομάδα

Τι προσφέρει: Το γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά όπως και κάθε είδους αντίστοιχο γαλακτοκομικό προϊόν περιέχει υγιή προβιοτικά βακτήρια τα οποία παρέχουν πολλαπλή προστασία με διάφορους τρόπους στον ανθρώπινο οργανισμό. Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι η κατανάλωση γιαουρτιού ενδέχεται να μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού ενώ παράλληλα είναι σχεδόν αποδεδειγμένο ότι μπορεί να μειώσει προβλήματα που συνδέονται με το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Καταναλώστε ένα γιαούρτι στο πρωινό, το γεύμα ή το σνακ σας και ενδυναμώστε τον οργανισμό σας με τα περίπου 450 mg ασβεστίου που προσφέρει.

Λιπαρά ψάρια όπως σολομός, σαρδέλες και σκουμπρί

Κάθε πότε: 2-3 μερίδες τη βδομάδα

Τι προσφέρουν: Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι τα ω-3 λιπαρά οξέα. Τα λιπαρά ψάρια δεν παίζουν μόνο καθοριστικό ρόλο για την υγεία κάθε κυττάρου στο σώμα σας, αλλά βοηθά επίσης στην προστασία από ορισμένες βασικές απειλές για την υγεία. Ορισμένες από αυτές είναι οι καρδιακές παθήσεις, η υπέρταση, η κατάθλιψη, ο πόνος στις αρθρώσεις και πολλές αυτοάνοσες ασθενείς όπως ο ερυθυματώδης λύκος και η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Παράλληλα ερευνητές αναφέρουν ότι η κατανάλωση λιπαρών ψαριών μπορεί επίσης να προσφέρει προστασία από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Φασόλια

Κάθε πότε: 3-4 φορές τη βδομάδα

Τα φασόλια είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και μπορεί να αποδειχθούν προστατευτικά απέναντι στις καρδιαγγειακές παθήσεις και τον καρκίνο του μαστού.

Διάφορες επιστημονικές έρευνες που έχουν δημοσιευθεί καταδεικνύουν μάλιστα πως τα φασόλια αλλά και οι φακές παρέχουν προστατευτική επίδραση κατά του καρκίνου του μαστού. Η κατανομή των καρκινικών κυττάρων επιβραδύνεται αποτρέποντας τον σχηματισμό όγκων. Τέλος, αν βρίσκεστε σε αναπαραγωγική ηλικία, τα φασόλια μπορούν να σας τροφοδοτήσουν με φυλλικό οξύ που είναι απαραίτητο για την επίτευξη της εγκυμοσύνης

Ντομάτες, καρπούζι και κόκκινα εσπεριδοειδή

Κάθε πότε 3-5 φορές τη βδομάδα

Τι προσφέρουν: Το λυκοπένιο είναι η κυριότερη θρεπτική ουσία στα εν λόγω κόκκινα φρούτα. Ενώ μάλιστα πολλές έρευνες μιλούν για θετική επίδραση του λυκοπένιου κατά του καρκίνου του προστάτη, μια πιο πρόσφατη έρευνα μιλά για μεγάλα οφέλη και για την υγεία των γυναικών. Ακόμη η έρευνα δείχνει ότι το λυκοπένιο παίζει καθοριστικό ρόλο στην προστασία από τον καρκίνο του μαστού ενώ παράλληλα είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα να καταπολεμήσει την καρδιακή νόσο. Οι πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν μάλιστα ότι αυτά τα φρούτα προστατεύουν και το δέρμα αντιμετωπίζοντας τις βλάβες από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Μούρα, βατόμουρα, φράουλες

Κάθε πότε: 3-4 φορές τη βδομάδα

Τι προσφέρουν: Κατά ένα παρόμοιο τρόπο με το κρασί, αυτά τα φρούτα παρέχουν ανθοκυανίνες οι οποίες παρέχουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία η οποία προστατεύει όχι μόνο την καρδιά αλλά και τη γήρανση του δέρματος. Έρευνες έδειξαν πως οι ανθοκυανίνες συσχετίζονται με τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαφόρων μορφών καρκίνου. Παράλληλα η υψηλή τους περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και φυλλικό οξύ τα καθιστά απαραίτητα για όλες τις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn