Το μεσημέρι στο Λουτράκι κρίνεται ο τίτλος της Α’ κατηγορίας!

0
5

Με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΟ Λουτρακίου και την Κόρινθο 2006, συνεχίζεται, σήμερα Σάββατο 2 /2/2018 – 15:00, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής ημέρας, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Όλοι οι δρόμοι αύριο οδηγούν στο «Θώδειο» στάδιο Λουτρακίου όπου εκεί διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη. Μία νίκη που θα δώσει την ευκαιρία στους «οράνιε» του Λουτρακίου , να ισοβαθμήσουν τους αντιπάλους του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Κόρινθος 2006 θέλει την νίκη , που θα της δωσει την δυνατότητα ότι αγγίζει τον τίτλο , που επιθυμεί τόσα χρόνια, από τωρα καθώς θα ξεφύγει του ΑΟΛ στο+6.
Εκτός έδρας , στο ΔΑΚ Κορίνθου αγωνίζεται ο ΑΟ Ζευγολατιού, κόντρα στον Άγιο Γεώργιο, ενώ στο Κιάτο , ο Πέλοπας αντιμετωπίζει , σε ενδιαφέροντα αγώνα τον Τενεάτη Αθικίων.
Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής υποδέχεται τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ ο Πανκαμαριακός έχει δύσκολη έξοδο στην Κλένια , κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ.
Ο Παννεμεατικός στη Νεμέα, αντιμετωπίζει τον Αστέρα Δερβενίου που ανέκαθεν έφευγε με θετικά αποτελέσματα, ενώ στο Βέλο η Ελλάς υποδέχεται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου .
Τέλος οι Άγιοι Θεόδωροι αντιμετωπίζουν την Θύελλα Πετρίου.

H 17η αφωνιστική

ΑΟ Λουτράκι-Α.Σ. Κόρινθος 2006
Αγ. Θεόδωροι- Θύελλα Πετρίου
Πέλοπας Κιάτου-Τενεάτης Αθικίων
Ελλάς Βέλου-Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Παννεμεατικός-Αστέρας Δερβενίου
Ηρακλής Ξυλοκάστρου-Σαρωνικός Γαλατακίου
ΠΑΣ Κλένια-Πανκαμαριακός
Αγ. Γεώργιος-ΑΟ Zευγολατιού

Πηγή