Μεγάλη νίκη της Κορίνθου ’06 (0-3) στο Λουτράκι!

0
129
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μία εκρηκτική Κόρινθος ’06, στο πρώτο ημίχρονο. καθάρισε το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς και ξέφυγε 6 βαθμούς απο τον ΑΟΛ,που βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Τάσου Πέρρα με απουσίες βασικών παικτών της όπως Γκουριώτης, Μαυρέλης, Βασιλάρης αλλά και του Σάκη Τζανέτου, δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα του Λουτρακίου να αντιδράσει και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να γράφει 0-3.

Μπορεί να έλειπαν βασικοί απο την ομάδα της Κορίνθου, αλλά βρισκόταν σε μεγάλη μέρα ο αρχηγός της Βασίλης Φίλης που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και μόνος του δημιουργούσε υπεροπλία στον χώρο του κέντρου, κόβοντας και μοιράζοντας διαρκώς ασιστ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΛ ανέβηκε προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι απο το παιχνίδι, έχασε ένα πέναλτι και μετά κουράστηκε, απέναντι στην Κόρινθο, που έπαιζε πολύ ήρεμα και προσεχτικά και απείλησε 2-3 φορές να σημειώσει και άλλα τέρματα.

Η διαιτησία του Κακριδή ήταν υποδειγματική και έτσι όπως πήγε το παιχνίδι δεν είχε πολύ δουλειά να κάνει.

Στο γήπεδο βρέθηκε πολύς κόσμος, ο οποίος χειροκρότησε τους νικητές, που με την μεγάλη τους αυτή νίκη, βλέπουν πλέον πιο κοντά την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Αξίζει να πούμε ότι και οι φίλαθλοι του Λουτρακίου αναγνώρισαν την ποιότητα της Κορίνθου ’06 και στο γήπεδο, διαφημίστηκε το ποδόσφαιρο.Να σημειώσουμε ότι δεν υπήρξε το παραμικρό παρατράγουδο, μέσα και έξω απο τον αγνωνιστικό χώρο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn