“Τελείωσε” πολιτικά τον κ.Παπακυριάκο χθές ο Μανάβης…!

0
72
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες για το δήμο Βέλου-Βόχας
Επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο δήμος μας δεν έχει πάρει
ούτε ένα ευρώ από ΕΣΠΑ. Ξεσκεπάστηκε η ανικανότητα Παπακυριάκου!
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ: “Φτάνουν πια οι χαμένες ευκαιρίες. Ήρθε η ώρα να δώσουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στον τόπο μας!”
Στο προηγούμενο συμβούλιο, πριν από έναν μήνα περίπου, ο δήμαρχος μας προκάλεσε να φέρουμε λίστα με τις χρηματοδοτήσεις έργων που έχει χάσει.
Ο Θανάσης Μανάβης έχει ήδη δημιουργήσει μια ομάδα συνεργατών στη «Νέα Πνοή» η οποία ασχολείται με τις χρηματοδοτήσεις και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που μπορεί να έχει ο δήμος μας. Αυτή η ομάδα λοιπόν ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και έμεινε έκπληκτη από τη μεγάλη λίστα που δημιουργήθηκε με τις χαμένες χρηματοδοτήσεις, τις χαμένες ευκαιρίες για το δήμο μας την 8ετία που πέρασε. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε δυο-τρεις μόνο από τις οποίες θα μπορούσαμε να ωφεληθούμε αλλά …το χάσαμε το τρένο. Η λίστα των χαμένων ευκαιριών, λόγω της ανικανότητας του Παπακυριάκου, σταδιακά θα δίνεται στη δημοσιότητα ώστε όλοι οι δημότες του δήμου Βέλου-Βόχας να μάθουν την αλήθεια!

1. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ
Κωδικός Πρόσκλησης στο ΟΠΣΑΑ: 4.3.4 / ΕΥΔΠ_92 (1η)
Ημερομηνία πρόσκλησης 12 Σεπτεμβρίου 2017
ΔΡΑΣΗ 4.3.4 : «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις». Η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Αφορά αγροτική οδοποιία. Ως δήμος της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανήκαμε στους δυνητικά δικαιούχους. Είχε συνολικό προϋπολογισμό 4 εκατομμύρια ευρώ. Μπορούσαμε να καταθέσουμε πρόταση χρηματοδότησης για έργα αγροτικής οδοποιίας από 200.000€ έως 800.000 ευρώ.

Η πρόσκληση έληξε στις 31 Οκτωβρίου 2017. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ.

2. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ
Κωδικός Πρόσκλησης: ΠΕΛ25 Α/Α ΟΠΣ: 2082
Ημερομηνία πρόσκλησης 31 Μαΐου 2017
Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος». ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 «Προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον». Συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης
ΤΙΤΛΟΣ «ΕΡΓΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ»
Ως δήμος της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανήκαμε στους δυνητικά δικαιούχους.
Η δράση περιλαμβάνει νέα έργα με αντικείμενο την εξασφάλιση επαρκούς και ποιοτικού νερού για ανθρώπινη κατανάλωση, καθώς και έργα διαχείρισης υδάτων και εξοικονόμησης πόσιμού νερού. Επίσης, έργα που αφορούν σε προστασία της ανθρώπινης υγείας από κατανάλωση ακατάλληλου πόσιμου νερού.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν με τις κατάλληλες μελέτες να ενταχθούν έργα αντικατάστασης δικτύου αμιαντοσωλήνων ή δεξαμενών ή ακόμη και το έργο σύνδεσης του δικτύου Βραχατίου Ζευγολατιού, τα περίφημα 150 μέτρα.
Αυτή η πρόσκληση αγαπητοί συνδημότες, όπως αποκάλυψε ο Θανάσης Μανάβης, δεν έχει λήξει. Για καλή μας τύχη δεν έχει λήξει. Για κακή μας τύχη ο Παπακυριάκος και η παρεούλα του δεν έχουν πάρει μυρωδιά. Βλέπετε τα μεγάλα έργα δεν γίνονται με απευθείας αναθέσεις.
Η πρόσκληση λήγει στα τέλη του 2023 και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για το δήμο μας να την εκμεταλλευτεί. Γιατί εμάς, αγαπητοί συνδημότες, πάνω από όλα μας ενδιαφέρει το καλό του δήμου μας. Γι’ αυτό για άλλη μια φορά δείχνουμε το δρόμο στη δημοτική αρχή Παπακυριάκου.

3. ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ.
Στο σάιτ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.gov.gr που είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης παρέχεται αναλυτική πληροφόρηση για την πορεία υλοποίησης των έργων του ΕΣΠΑ 2007-2013 και ΕΣΠΑ 2014-2020.
Το σάιτ αυτό έχει διαδραστικό χάρτη που μπορεί κανείς να δει τα έργα ανά Περιφέρεια ή δήμο. Ξέρετε πόσα έργα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ, τα οποία έχουν ως φορέα υλοποίησης το δήμο, υπάρχουν στο δήμο Βέλου-Βόχας;
ΚΑΝΕΝΑ.
Ενδεικτικά σας απαριθμώ τα έργα των υπολοίπων δήμων της Κορινθίας, στα οποία φορείς υλοποίησης είναι οι ίδιοι οι δήμοι, γιατί οι δήμαρχοί τους έτρεξαν, έκαναν ό,τι ήταν απαραίτητο και εξασφάλισαν την ένταξή τους στο ΕΣΠΑ.
Όπως παρουσιάζονται λοιπόν στο επίσημο σάιτ του υπουργείου έχουμε:
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: 4 Έργα Συνολικός προϋπολογισμός περίπου: 8,5 εκατομ. Ευρώ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: 5 Έργα Συνολικός προϋπολ. Περίπου 5 εκατ. ευρώ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ: 1 έργο περίπου 2 εκατ. ευρώ
ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: 4 Έργα περίπου 5,5 εκατομ. Ευρώ
ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: 2 Έργα περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ.
Δυστυχώς για το δήμο Βέλου-Βόχας ο κατάλογος των χαμένων χρηματοδοτήσεων είναι μακρύς και ατελείωτος.
Ευτυχώς οι εκλογές του Μαΐου είναι κοντά και είναι μια μοναδική ευκαιρία για το δήμο μας να τελειώνει με την ανικανότητα και την κακοδιαχείριση του Παπακυριάκου. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στο μέλλον με το κεφάλι ψηλά και να εκμεταλλευτούμε όλες τις αναπτυξιακές ευκαιρίες ώστε να δώσουμε στον τόπο μας τη θέση που του ανήκει, να χαρίσουμε στα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn