Επικοινωνιακό… σόου στον “πληγωμένο” Ταΰγετο

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την ώρα που ο Ταΰγετος «γκρεμίζεται», την ώρα που η αγωνία των κατοίκων έχει ξεπεράσει κάθε όριο, την ώρα που οι επιστήμονες πρέπει να μιλήσουν, οι κάθε λογής… ειδικοί-υποψήφιοι συνωστίστηκαν στον Ταΰγετο, σε ένα… προεκλογικό σόου παλαιάς κοπής.

Και καλά οι εκλεγμένοι που στην τελική όφειλαν εδώ και χρόνια να έχουν προχωρήσει σε ενέργειες και όχι να χύνουν… κροκοδείλια δάκρυα προεκλογικά σε «αγνώστους» για αυτούς τόπους, και, να βλέπουν την κάθε «καταστροφή» ως ευκαιρία πολιτικού «παλιμπαιδισμού» για το ποιος πονάει περισσότερο για τον τόπο.

Βέβαια, φθάσαμε στο σημείο να «στήνεται» μια ολόκληρη καταγραφή των βημάτων του κ. Τατούλη με φωτογράφους και την επικοινωνιακή “αρεστή αποστολή” για να σημειώσουν τις καταπληκτικές αναφορές του απερχόμενου, περί των «…υπέροχων ξυλόγλυπτων τέμπλων των βυζαντινών εκκλησιών της περιοχής». Μόνο που δεν κατάλαβαν ότι εκεί πήγανε για να δούνε τα… έργα και τις ημέρες τους, αφού ο εθνικός δρόμος είναι δικής τους αρμοδιότητας.

Και μετά την… στενοχώρια και τις βολές προς τους ανθυποψηφίους – γιατί αυτή φαίνεται ήταν η πολιτική «καούρα» – ήρθε και η σύσκεψη με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του απερχόμενου, να παίρνουν θέση και στο τραπέζι μετά την «ακολουθία» της περιοδείας στο βουνό για να γεμίζουν το φόντο των φωτογραφιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι – σύμφωνα με πληροφορίες – υπήρξε λεκτικός διαπληκτισμός με εκπροσώπους του δήμου για το ποιος έφερε το ΙΓΜΕ, εδώ…

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn