Παρουσίαση βιβλίου | “Αντάρτης στα βουνά της Ρούμελης”

0
75
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Τετάρτη  6 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο «Αλλότροπον» Κολιάτσου 102 στην Κόρινθο, παρουσίαση βιβλίου με θέμα «ΑΝΤΑΡΤΗΣ στα ΒΟΥΝΑ της ΡΟΥΜΕΛΗΣ»,  εισηγητές Πέτρος Δημητρίου, Γιώργος Αποστολάκης και Αναστάσιος Παναγιωτόπουλος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Νικ. Δημητρίου – Νικηφόρο

(14/7/1921 – 27/2/2000)

Πρωτότοκος από τα 6 παιδιά του δάσκαλου Νικολάου Ι. Δημητρίου και της Μάρθας, το γένος Κοντού.Αξιωματικός της Σχολής Ευελπίδων (1938), πολέμησε ως ανθυπίλαρχος εναντίον των  Γερμανών στη Δοϊράνη (1941). Προτάθηκε για ηθική αμοιβή.

    Ο πρώτος μόνιμος Αξιωματικός της Αντίστασης στον  ΕΛΑΣ  και πρωτοπόρος αντάρτης, από τις 24 Ιουλίου 1942, με το όνομα Νικηφόρος. Καπετάνιος αρχηγείων του ΕΛΑΣ, έδωσε με το τμήμα του πάνω από 30 μάχες και συμμετείχε σε πολλές άλλες επιχειρήσεις και σαμποτάζ εναντίον των κατακτητών. Διοικητής της Εφεδρείας στην ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου, με καθοριστική επέμβαση σε κρίσιμη εμπλοκή της επιχείρησης. Για τις μάχες Ρεκάς, Μικρού Χωριού και τον Γοργοπόταμο, ο Άρης Βελουχιώτης πρότεινε προαγωγή του για ανδραγαθία και την απονομή προς αυτόν του αριστείου του απελευθερωτικού αγώνα.

    Μετά την Κατοχή αποτάχθηκε από τον Στρατό, καταδικάστηκε με ανυπόστατες κατηγορίες σε θάνατο και φυλακίστηκε (1946-1952).

    Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντιστασιακών (F.I.R., 1962-1968).

    To 1964, στον εορτασμό της επετείου του Γοργοπόταμου, μετά την έκρηξη της δολοφονικής νάρκης -ανάμεσα στα 13 τραγικά θύματα ήταν και η αδελφή του Ασημούλα- κατηγορήθηκε για υποκίνηση στάσης, συνελήφθη μαζί με άλλους επιφανείς δημοκρατικούς πολίτες και δικάστηκε στη Λαμία (τελικά αθωώθηκε).

    Επί δικτατορίας αρχικά εξορίστηκε στη Γυάρο, στη συνέχεια τέθηκε σε επιτήρηση και συνεχίστηκαν οι εναντίον του διώξεις με –αποκορύφωση– κατηγορία ότι «είχε αναπτύξει ευρείας εκτάσεως πρωτοβουλίες για την ανατροπή του στρατιωτικού καθεστώτος». Με την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης (1982) αποκαταστάθηκε ηθικά, επανήλθε στην στρατιωτική τάξη και εν μέρει στην στρατιωτική ιεραρχία με τον βαθμό του Συνταγματάρχη ε.α.

Ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας των Ελλήνων (1977), με σκοπό την συνεννόηση των πολιτικών παρατάξεων στην χάραξη εθνικής στρατηγικής. Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (1955) συνέγραψε 13 έργα με αντιστασιακό, λογοτεχνικό και πολιτικό περιεχόμενο. Έργα με αναφορά στην Αντίσταση: «Αντάρτης στα Βουνά της Ρούμελης» – τρίτομο χρονικό της Αντίστασης στη Ρούμελη, «Η καμπάνα της Αγόριανης» – θεατρικό, «Χρόνια Δίχως Ειρήνη», «Γοργοπόταμος – Τα Φοβερά Ντοκουμέντα», «Παγίδευση και Αφοπλισμός του 2ου Συντ/τος του ΕΛΑΣ».

Η ομάδα διαχείρισης του «Αλλότροπον»

Τηλ. επικοινωνίας: 2741 5 50722

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn