Νέοι δρόμοι στην Τρίπολη και δύναμη έλξης στη Κόρινθο

    0
    18
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Σχολιάζει: Ο Ντίνος Παπαντωνίου

    Νέους δρόμους «αναπτυξιακούς», υποσχέθηκε στη πρώτη συνέντευξη του συνδυασμού του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες.

    Μας άρεσε η δέσμευση του για την ενοποίηση του ακρωτηριασμένου Μωριά.

    Η εισαγωγική ομιλία του, ήταν περισσότερο ένας κυβερνητικός απολογισμός των έργων και των υποδομών στη περιφέρεια. Απουσίασε ο πολιτικός λόγος.

    Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Μωριά είναι η κληρονομιά και η ταυτότητα του τόπου . Αυτά είναι τα κλειδιά μιας επανεκκίνησης –ανασυγκρότησης.

    Η περιφέρεια με τη μεγαλύτερη πυκνότητα μνημείων και τοποσήμων, το σπουδαίο γεωφυσικό ανάγλυφο και το πλούσιο γαστρονομικό απόθεμα, αξίζει μιας καλύτερης και ολοκληρωμένης κατάθεσης ιδεών και προτάσεων.

    Το πνεύμα του Αλέξανδρου Παπαναστασίου ήταν απών στη Τρίπολη.

    Μια ακόμη υποψηφιότητα για τον δήμο κορινθίων. Ο Πελοπίδας Καλλίρης παρουσίασε, τον συνδυασμό και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν. Το ακροατήριο πολυπληθές.

    Δεν ξέρω ειλικρινά αν οι συμμετέχοντες, έφυγαν σοφότεροι από την συνάντηση για να μεταδώσουν το μήνυμα ελπίδας και νίκης του συνδυασμού.

    Όσο για την διακήρυξη(ξεις), «των υποψηφίων», λες και τις έγραψε το ίδιο χέρι. Το ζητούμενο είναι να ξεφύγουμε από τα τσιτάτα και τις τηλεγραφικές υποσχέσεις. Μοιάζουν περισσότερο με διαφήμιση εμπορικού προϊόντος.

    Η αγορά του λόγου άνοιξε για τα καλά στη Κόρινθο. Για να γίνει ελκυστική, χρειάζεται οι υποψήφιοι να καταθέσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το μέλλον και την ταυτότητα της πόλης πρωτεύουσας και των δημοτικών διαμερισμάτων.

    Η Πρωτεύουσα, τα ιστορικά τοπωνύμια και η παραγωγική περιφέρεια της, θα ανθήσουν, αν ανακτήσουν τη χαμένη ιστορική, πολιτισμική κληρονομιά και ταυτότητα τους

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn