Κιάτο | Εξαιρετική επιτυχία του ΝΟΚ στην Πάτρα!

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε ιστιοπλόους παντός καιρού αναδεικνύονται οι μικροί αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων (ΙΣΤΟΣ).

Παρά το τσουχτερό κρύο και τον άστατο καιρό οι αθλητές του ΙΣΤΟΣ Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Ευάγγελος Δανιήλ και Θάνος Θεοδωρόπουλος έδωσαν το παρών στον αγώνα «Μίλτος Γιαννούλης 2019» που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Ιανουαρίου. Στον αγώνα, που πήραν μέρος πάνω από 100 αθλητές από 13 ομίλους, η νέα γενιά των αθλητών του ΙΣΤΟΣ είχε να αντιμετωπίσει τα 67 Optimist των συναθλητών τους.

Και τα κατάφεραν!

Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των αθλητών μέχρι 11 χρόνων, και αν δεν είχε μια άκυρη κούρσα θα ήταν και στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης ανεξάρτητα ηλικίας. Πάλεψε ο Ευάγγελος Δανιήλ και άξια κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των αγοριών μέχρι 11 χρόνων, χάνοντας για μόλις 2 βαθμούς την 2η θέση. Εξαιρετική εμφάνιση για τον μικρότερο της παρέας Θάνο Θεοδωρόπουλο, που πήρε την πέμπτη θέση στην ίδια κατηγορία.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το κρύο του φετινού χειμώνα, το μικρό διάλλειμα της κακοκαιρίας τις μέρες του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές να τεστάρουν τις δυνάμεις τους εν’ όψει του επερχόμενου Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Και η απόδοση των αθλητών του ΙΣΤΟΣ στον αγώνα μας γεμίζει αισιοδοξία. Συγχαρητήρια στα αγόρια μας.

Τα καλύτερα έρχονται!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn