Ανοιξαν οι δρόμοι για την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στην Πελοπόννησο!

0
31
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ανακοίνωσε στην Τρίπολη ο κ. Γιώργος Δέδες

Με συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Αρκαδίας, στις 29 Ιανουαρίου 2019, ο Γ.Γ. Υποδομών δήλωσε, και επίσημα, την πρόθεσή του να ηγηθεί ψηφοδελτίου για τις εκλογές στο δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Δέδες στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα, ωστόσο είναι παγκοίνως γνωστό πως ο Κορίνθιος πολιτικός προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Επιπρόσθετα, είχε συνεργαστεί, παλαιότερα, με το νυν Περιφερειάρχη, κ. Πέτρο Τατούλη, αναλαμβάνοντας μάλιστα τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, αλλά, μετά από ορισμένες διαφωνίες με τον κ. Τατούλη, “υποχρεώθηκε” σε παραίτηση.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το όνομα της παράταξης του κ. Δέδε είναι σαφώς επηρεασμένο από την ιδιότητά του, ως Γ.Γ. υποδομών. Μετά και από τις πρόσφατες φθορές στο, έτσι κι αλλιώς, “ταλαιπωρημένο” οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου, η ονομασία “Νέοι δρόμοι” είναι, παράλληλα, επιτακτική ανάγκη και, ίσως, βασικός άξονας του σχεδιασμού του κ. Δέδε.

Οι “παροικούντες την Ιερουσαλήμ” θεωρούν πως η συγκεκριμένη υποψηφιότητα θα παίξει “ρυθμιστικό” ρόλο στις επερχόμενες εκλογές, καθώς ο κ. Δέδες, φύσει και θέσει, διαθέτει υπολογίσιμη επιρροή στην Πελοπόννησο.

Στη φωτογραφία, ο κ. Δέδες “πλαισιώνεται” από τον κ. Πατσαρίνο, επικεφαλής της παράταξης “Πελοπόννησος Πρώτα”- της οποίας “διάδοχο” σχήμα αποτελούν οι “Νέοι Δρόμοι”- αλλά και από τον κ. Πουλοκέφαλο, ο οποίος έχει χρηματίσει Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επί της πρώτης θητείας του κ. Τατούλη ως Περιφερειάρχη.

Οι «Νέοι Δρόμοι» είναι η νέα περιφερειακή παράταξη που διεκδικεί τη νίκη στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του 2019, δήλωσε ο επικεφαλής της, κ. Γιώργος Δέδες. Επίσης, ανέφερε πως ” Ανακοινώνουμε σήμερα τον συνδυασμό μας και την “κάθοδο” μας. Δεν νομίζω ότι χάσαμε τίποτα μέχρι σήμερα, ως προς το χρόνο, ο χρόνος είναι επαρκής. Δεν είμαστε υποψήφιοι κόμματος αλλά Περιφερειών, η ανακοίνωση δεν γίνεται από κανένα κόμμα ούτε παρουσία πολιτικού αρχηγού. Φεύγω από την κεντρική πολιτική για να ασχοληθώ με την Περιφέρεια.”

Με αυτά τα λόγια, ο κ. Δέδες θέλησε, αφενός, να “διασκεδάσει” τις εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει η σχετική καθυστέρηση της επίσημης ανακοίνωσης περί της υποψηφιότητάς του αλλά και να “επικρίνει” πρακτικές όπως αυτές που έχει ακολουθήσει ο κ. Νίκας, υποψήφιος που στηρίζεται από τη Ν.Δ.

Ο κ. Πατσαρίνος ανέφερε πως η παράταξη θα φέρει χειροπιαστά αποτελέσματα καθώς εκφράζει την προοδευτική σύγκλιση όλων των αυτοδιοικητικών ομάδων.

Δηλώνουμε παρών για να αποκαταστήσουμε το μεγάλο κενό που είχε δημιουργηθεί στη περιφέρεια Πελοποννήσου Ο κ. Γιώργος Πουλοκέφαλος δε, είπε πως “Οι Πελοποννήσιοι θα κρίνουν την πρόταση θεωρώ θα μας επιβραβεύσουν”.

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn