ΝΔ | Ανακοινώνονται οι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές!

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα τα στελέχη του κόμματος που θα θέσουν υποψηφιότητα ώστε να αντικατασταθούν. Το Μητρώο όμως και οι μεταγραφές θα περιμένουν. Εκπρόσωπος παραμένει η Σπυράκη

Μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, η πολιτική σκηνή επιστρέφει έστω προσωρινά σε μία σχετική κανονικότητα. Και έτσι εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και επίσημα τα στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που θα πολιτευτούν στις επόμενες εκλογές, που στο Μοσχάτο πιστεύουν ότι θα είναι πρόωρες.

Οι σχετικές ανακοινώσεις είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 10 Ιανουαρίου, ωστόσο αναβλήθηκαν αρχικά λόγω της επίσκεψης Μέρκελ και εν συνεχεία λόγω ψήφου εμπιστοσύνης και συμφωνίας των Πρεσπών. Αφορούν καταρχήν όσους έχουν θεσμικές θέσεις στο κόμμα, τις οποίες θα πρέπει να αφήσουν για να αφοσιωθούν στις περιφέρειες τους, αλλά και για αντικατασταθούν στον κομματικό μηχανισμό ώστε όλα να είναι έτοιμα για τις κάλπες, όποτε και εάν στηθούν. Πρόκειται προφανώς για πρόσωπα επιλογής και επιρροής του κ.Μητσοτάκη, κυρίως από τη νεότερη γενιά.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, η οποία θα πολιτευθεί στην Α΄Θεσσαλονίκης, ωστόσο θα παραμείνει στη θέση της επί του παρόντος, καθώς δεν έχει βρεθεί λύση για την αντικατάσταση της.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης θα ανακοινωθεί και επίσημα για το Νότιο Τομέα της πρώην Β΄Αθηνών, όπου θεωρείται μάλιστα μία από τις ισχυρές νέες υποψηφιότητες, ως ένα πρόσωπο της νέας γενιάς, εκ των προεδρικών και με αναγνωρισιμότητα. Ο έτερος αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Νίκος Ρωμανός θα πολιτευθεί στο Βόρειο Τομέα. Όσο για την αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου Σοφία Ζαχαράκη, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν τελικά θα δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών και παραμένει στο πόστο της.

ΝΔ: Νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια, οι αλλαγές στο κόμμα και ο “πονοκέφαλος” λόγω Ψαριανού

Στο Νότιο Τομέα θα πολιτευτούν επίσης ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, ο γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης, ο αναπληρωτής γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Γιάννης Καλλιάνος (προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων).

Στο Βόρειο Τομέα υποψήφιοι θα είναι ο γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ Βασίλης Ξυπολητάς, ο αναπληρωτής γραμματέας Προγράμματος Μανώλης Γραφάκος, η γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος Ζωή Ράπτη, ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νίκος Κωστόπουλος.

Όλοι αυτοί θα πρέπει βεβαίως να παραιτηθούν από τις κομματικές θέσεις και αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται νωρίτερα οι ανακοινώσεις.

Αντιθέτως δεν υπάρχει κώλυμα για τις θέσεις συμβούλων του προέδρου της ΝΔ, εκ των οποίων ο καθηγητής της Παντείου Άγγελος Συρίγος, ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε δεχθεί επίθεση από άτομα που έκαναν γκράφιτι στο χώρο του πανεπιστημίου και στα οποία είχε κάνει παρατήρηση, θα είναι υποψήφιος στην Α΄Αθηνών.

Ο Άγγελος Συρίγος
Ο Άγγελος Συρίγος EUROKINISSI
Νέα πρόσωπα από το Μητρώο Στελεχών και πως ο Ψαριανός επηρεάζει το χρόνο των “μεταγραφών”

Όσοι δε υποψήφιοι έχουν προκύψει από το Μητρώο Στελεχών (το οποίο βέβαια δεν είναι τόσο μέσο ανάδειξης υποψηφίων βουλευτών, όσο στελεχών που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε κρατικές θέσεις εφόσον η ΝΔ κερδίσει τις επόμενες εκλογές), δεν αναμένεται να ανακοινωθούν σε αυτή τη φάση. Και αυτό καθώς έχει επικρατήσει το σκεπτικό πως οι ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων θα είναι προτιμότερο να γίνουν στην τελική ευθεία των εκλογών, διότι διαφορετικά όσοι μείνουν εκτός μπορεί να ξεκινήσουν ανταρτοπόλεμο ή να φλερτάρουν με τους ΑΝΕΛ ή το νέο δεξιό συνασπισμό που βρίσκεται στα σπάργανα και τον οποιο το Μοσχάτο ουδόλως θα ήθελε να προικοδοτήσει.

Ομοίως υπάρχει ένα ζήτημα με τις μεταγραφές, όχι μόνο διότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πέτρου Τατσόπουλου στο Βόρειο Τομέα προκάλεσε εσωκομματικές αντιδράσεις αλλά και γιατί περιπλέκεται η κατάσταση λόγω του ερωτηματικού για Γιώργο Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανό. Το Μοσχάτο πρώτον δε θα ήθελε να κατηγορηθεί ότι διέλυσε την ΚΟ του Ποταμιού προσφέροντας ανταλλάγματα σε δύο βουλευτές του και να τεντώσει κι άλλο το σκοινί με το Σταύρο Θεοδωράκη. Εξάλλου υπήρχε ήδη γκρίνια για Ψαριανό, πριν καν το “παρών” στη συμφωνία των Πρεσπών. Σε κάθε περίπτωση τέτοιες κινήσεις φαίνεται πως κρίνεται προτιμότερο να γίνουν άμα τη προκηρύξει των εκλογών. Μία από τις μεταγραφές θα είναι και αυτή του Χάρη Θεοχάρη, που θα είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα, και ο οποίος επίσης βεβαίως προέρχεται από το Ποτάμι, από το οποίο όμως είχε αποχωρήσει εδώ και καιρό.

Από τα νέα πρόσωπα που έχουν αναδειχθεί μέσω του Μητρώου Στελεχών και θα είναι στις λίστες της ΝΔ, υποψήφιος στην Α΄Πειραιά θα είναι ο 38χρονος Χριστόφορος Μπουτσικάκης. Με καταγωγή από την Κρήτη και από μία οικογένεια που είχε στενές σχέσεις με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά και καλές σχέσεις με τους καραμανλικούς, ο κ.Μπουτσικάκης δραστηριοποιήθηκε μεν ως νέος σε ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ, αλλά δεν υπήρξε κομματικό στέλεχος μέχρι που εξελέγη μέλος της ΠΕ το 2016 επί Κυριάκου Μητσοτάκη και επανεξελέγη στο συνέδριο του Δεκεμβρίου. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης. Είναι επομένως ένα πρόσωπο με προφίλ ανθρώπου της αγοράς, κάτι που θέλει να αναδείξει στις λίστες της η ΝΔ.

ΝΔ: Νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια, οι αλλαγές στο κόμμα και ο “πονοκέφαλος” λόγω Ψαριανού

Στην Α΄Αθήνας, όπου η ΝΔ μετά την αποχώρηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τα Χανιά έχει ανάγκη από περισσότερα γυναικεία πρόσωπα (βεβαίως στην Α΄ Αθήνας εκλέγεται σταθερά στις πρώτες θέσεις η τομεάρχης Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη) μία νέα υποψηφιότητα προερχόμενη από το Μητρώο Στελεχών θα είναι αυτή της 39χρονης δικηγόρου Σοφίας Νικολάου. Με καταγωγή από την Εύβοια, διευθύνει τη δική της δικηγορική εταιρεία από το 2004 και τα τελευταία χρόνια έχει διοργανώσει αρκετές συζητήσεις σε γειτονιές της Αθήνας, με βασικά αντικείμενα την οικονομία και την ασφάλεια, με πιο πρόσφατη τη διεθνή ημερίδα με θέμα: «Ασφάλεια και Κοινωνική Ανοχή τον 21ο αιώνα: Νέες Προκλήσεις», σε συνεργασία με το Ερευνητικό Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων Μελετών.

ΝΔ: Νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια, οι αλλαγές στο κόμμα και ο “πονοκέφαλος” λόγω Ψαριανού

Επειδή όμως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, στο Βόλο φέρεται πως θα είναι υποψήφιος ο 40χρονος Χρήστος Τριαντόπουλος. Ερευνητής στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών, με ερευνητικά ενδιαφέροντα, που εντοπίζονται στα πεδία της χρηματοπιστωτικής εποπτείας, της τραπεζικής αγοράς, των θεσμών στην οικονομία και των δημοσίων οικονομικών, ο κ.Τριαντόπουλος ξεχώρισε σύμφωνα με πληροφορίες στο Μητρώο, διότι θεωρείται ένας από τους κορυφαίους οικονομολόγους της νέας γενιάς και σίγουρα ταιριάζει στο στίγμα που θέλει να δώσει ο κ.Μητσοτάκης.

Στον Έβρο μία ακόμη υποψηφιότητα μέσω Μητρώου είναι αυτή της δημοσιογράφου Έλενας Σώκου.

Εν τω μεταξύ θα πρέπει σε εύλογο χρόνο να ανακοινωθεί και επισήμως που θα πολιτευτούν βουλευτές που είχαν τοποθετηθεί στο Επικρατείας επί Σαμαρά, αδειάζοντας έτσι και ορισμενες θέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θόδωρος Φορτσάκης θα είναι υποψήφιος στην Α΄Αθηνών, η Νικη Κεραμέως στο Βόρειο Τομέα και ο Βασίλης Οικονόμου στην Ανατολική Αττική.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn