Εργο Καρασάββα το ΚΕΠ στον Συνοικισμό Κορίνθου

0
403
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με επιμονή και πολύ κόπο ο Γιάννης Καρασάββας, κατάφερε τελικά ο Συνοικισμός της Κορίνθου να αποκτήσει Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών. Ηταν μία δική του ιδέα, την οποία πάλεψε μοναχικά κάποιες φορές και δικαιώθηκε.

Σε λίγες μέρες ανοίγει το ΚΕΠ στην Συνοικία, που θα εξυπηρετηθεί πολύ, ιδιαίτερα οι πιο αδύναμες οικογένειες, που δεν θα χρειάζεται να μετακινούνται.

Ο κ.Καρασάββας δήλωσε:

Δράττομαι της ευκαιρίας εν όψει των επερχόμενων εγκαινίων του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στον Συνοικισμό, ώστε να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση μου για τον πολυετή και επίπονο αγώνα που έδωσα για την υλοποίηση αυτού του έργου. Μια ικανοποίηση που παράλληλα αποτελεί και προσωπική δικαίωση, καθώς ήμουν αυτός που πρότεινε πριν από τέσσερα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο την δημιουργία ΚΕΠ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.

Τα Πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου αποδεικνύουν την εγκυρότητα των όσων αναφέρω και δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον Αντιδήμαρχο Κορίνθου, κύριο Ανδρέα Ζώγκο, ο οποίος και υπήρξε θερμός υποστηρικτής της πρότασης μου και συνέβαλε τα μέγιστα για την επιτυχή διεκπεραίωση των διεργασιών του έργου. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα τρέξουν «εν θριάμβω» να κόψουν κορδέλες στα εγκαίνια ώστε να φανούν ως οι απόλυτοι ευεργέτες, καλό θα είναι να θυμούνται που και που ότι αυτά τα έργα είναι και πρέπει να θεωρούνται ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ για τους πολίτες μια ευνομούμενη πολιτείας.

Άλλωστε για αυτό εκλεγόμαστε, για να υπηρετούμε και να διευκολύνουμε τις ζωές των πολιτών του Δήμου μας. Κλείνω λοιπόν με ένα γνωμικό ενός σπουδαίου ανδρός της παγκόσμιας ιστορίας, του Ρωμαίου ρήτορα Κικέρωνα που προέτρεπε τους πολιτικούς της Ρώμης «Να Είναι Παρά να Φαίνονται.»
Με εκτίμηση,
Δημοτικός Σύμβουλος Κορίνθου
Καρασάββας Ιωάννης

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn