Εβαλε δύσκολα στην Δάφνη Δαφνίου ο ΚΑΟΚ…!

0
59
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Δάφνη Δαφνίου συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στον Νότιο όμιλο της Β΄Εθνικής Κατηγορίας, καθώς ο ΚΑΟΚ δεν μπόρεσε να της ανακόψει την πορεία. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στη Δάφνη, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη με 63-56.

Στις νίκες επέστρεψε ο Τρίτωνας, ο οποίος νίκησε εντός έδρας τον Πανελευσινιακό με 63-59. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονταν από την ήττα από τον Δούκα, για τρία δεκάλεπτα ήταν πίσω στο σκορ, αλλά στην τελευταία περίοδο με επί μέρους 23-11 έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Μανδραϊκός, ο οποίος σόκαρε τον Δούκα. Η ομάδα της Μάνδρας κατάφερε να κερδίσει με 65-64 και έριξε τους φιλοξενούμενους από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Δούκας δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και “πέταξε” επί της ουσίας τη μεγάλη νίκης τη προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Τρίτωνα.

Σ’ ένα χορταστικό ματς, ο Οίακας Ναυπλίου πανηγύρισε ακόμη μία νίκη, καθώς νίκησε τον Παπάγου με 106-98. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, με τους γηπεδούχους τελικά να χαμογελούν στο τέλος. Ακόμη μία νίκη πήρε το Παγκράτι, το οποίος έφυγε με το διπλό από την έδρα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου (74-80).

Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Πανερυθραϊκός. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας νίκησε στην έδρα της τον Γλαύκο με 66-53 και πλέον έχει μία νίκη παραπάνω από τους αντιπάλους της. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 30 λεπτά, αλλά στο τέλος ο Πανερυθραϊκός ανέβασε την απόδοση του και πήρε τη νίκη.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του και ο Πρωτέας Βούλας, ο οποίος νίκησε 70-60 την Πεντέλη. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου δυσκολεύτηκε για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τελευταίο πήρε διψήφιο προβάδισμα και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα άφησε την Ένωση Ιλίου ο Έσπερος Καλλιθέας. Οι γηπεδούχοι σ΄ένα πραγματικό ντέρμπι πήραν τη νίκη με 68-66 και υποχρέωσαν τους φιλοξενούμενους στην 11η τους ήττα.

Τα αποτελέσματα:

Πρωτέας Βούλας – Πεντέλη 70-60
Δάφνη Δαφνίου – ΚΑΟΚ 63-56
Πανερυθραϊκός -Γλαύκος 66-53
Κρόνος Αγ. Δημητρίου  – Παγκράτι 74-80
ΠΟΚ Εσπερος – Ενωση Ιλίου 68-66
Τρίτων  – Πανελευσινιακός 65-59
Μανδραϊκός – Δούκας 65-64
Οίακας Ναυπλίου – Παπάγου 106-98

Επόμενη αγωνιστική:

Δάφνη Δαφνίου – Πρωτέας Βουλας
Πανερυθραϊκός – Πεντέλη
Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Γλαύκος
Εσπερος – Παγκράτι
Τρίτωνας – Ενωση Ιλίου
Μανδραϊκός – Πανελευσινιακός
Οίακας Ναυπλίου – Δούκας
ΚΑΟΚ – Παπάγος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn