Απάντηση Φάμελλου για τα πυρηνελαιουργεία

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Από τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Φάμελλο δόθηκε απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα, για την λειτουργία των δύο πυρηνελαιουργείων στον μυχό του Αργολικού κόλπου.

Εξ αιτίας της έντονης όχλησης από τις εκπομπές των πυρηνελαιουργείων που λειτουργούν από χρόνια στην περιοχή, είχε προηγηθεί από το 2016 ερώτηση που υπογραφόταν από κοινού από τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα καθώς και τον βουλευτή Γιώργο Δημαρά . Η απάντηση ήταν τότε ότι υπήρχε έλεγχος σε εξέλιξη.

Στην προχθεσινή απάντηση γίνεται αναφορά στους ελέγχους που έγιναν προ διετίας και τα αποτελέσματά τους.
Στην απάντησή του ο Υπουργός κ. Φάμελλος αναφέρει ότι »για την αδειοδότηση παρόμοιων βιομηχανικών μονάδων, απαιτείται η εκπόνηση Μ.Π.Ε. (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) με αρμόδια, για την έγκριση ή μη των περιβαλλοντικών όρων, καθώς και την αδειοδότηση της βιομηχανικής δραστηριότητας, την οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση με απόφαση του συντονιστή της.

Συγκεκριμένα η απάντηση κλείνει με την επισήμανση ότι, ΄΄τα λειτουργούντα πυρηνελαιουργεία διαθέτουν σε ισχύ περιβαλλοντικούς όρους, είναι όμως στην ευχέρεια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να τους τροποποιήσει ή και να επιβάλλει πρόσθετους όρους, εφ’όσον κρίνει ότι δεν προστατεύεται επαρκώς το περιβάλλον…΄΄

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn